Ahojte, objednala som si tieto tabletky na rast prs, a chcem sa spytat, ci je lepsie uzivat 1 alebo 2 tablety 3*denne(tak sa uvadza v navode) a nemate niekto s nimi skusenosti, bojim sa, ze budem z nich opat sklamana:(
Prsia extra+linia
monalisa
Mirkaaa, to je vpoho...ja som to predsa uz davno vedela, len mozno ocakavam este nejake zazraky:) nadej umiera posledna...
Pentium:vyse 1800...je to dvojbalenie 2*100 tabliet + tablety Gaba mladost
Sorry, ak som ta nepotesila, ale aj tak drzim palce..
Mam 24, a vobec nie som spokojna:(
Citala som nejake fora, kde boli uvedene pozitivne skusenosti, na zaklade ktorych som sa aj ja rozhodla ich zakupit...ale tiez si myslim, ze to nezaberie, myslim si, ze je to podobne ako s antikoncepciou, u niektorych ma vplyv na prsia a u inych( ako aj u mna) zase nie...ved uvidime, aspon som sa o to pokusila...
v procese dospievania rastu same a ne este tabletky a ked mate v rodine male prsia, tak sa s tym zmier a ak mate aj vacsie tak mas sancu nevieme kolko mas rokov?
inak ani ja neverim ze tabletky ti ich zvacsia...je to akoby som zacal brat tabletky na zvacsenie penisu...podla mna tabletky mozu pomoct len v procese dospievania,inak si myslim ze nie.
Sorry, ale ja neverim, ze tabletky ti zvacsia prsia, ja takym haluskam neverim, ak ti to pomoze tak sa gratulujem...
monalisa a kolko to mas rokov???si nestastna so svojim aktualnym poprsim???