Po svadbe sa prestal so mnou bozkavat

Príspevok v téme: Po svadbe sa prestal so mnou bozkavat
biba

Neviem co mam robit. Moj priatel, s ktorym sme chodili 7 rokov ma po svadbe, z nicoho nic, prestal bozkavat. Dovtedy sme sa vasnivo bozkavali kedykolvek a kdekolvek. Sexualny zivot nam funguje perfektne, az na to, ze ma uz nebozkava. Neviem cim to je... A ako kazda zena, aj ja tuzim aby ma muz, okrem toho ze ma pomiluje,aj vasnivo bozkaval. Dost ma to trapi.Poradte mi.

biba

Myslim, ze to sa nezmeni len tak, zo dna na den. Ked som mu povedala, ze mi to chyba, tak ma pobozkal... ale ja chcem, aby to urobil sam od seba. A co sa tyka svadby, ta je krasna a kazdemu ju odporucam. Je krasne byt spolu.

wiwi

janka000 zoznamili sme sa cez net, mesiac sme si pisali a volali, potom za mnou prisiel na vikend, zacala som si vybavovat dokumenty a o 5 mesiacov som sa za nim stahovala do USA. takze tak sme spolu chodili predtym, nez sme spolu zacali zit:)

vecernica

ani ja sa nemusim bozkavat,,,po istom case spoluzitia. nechybaju mi bozky,,tak ho chapem ,,ale sex by mi chybal,,bere ta uz asi inak.

alala

ahojte, ja mam tiez 22 a priatel 24 a chodime spolu 2,5 roka.a uz rozmyslame ze tento rok sa vezmeme.neviem najprv ma stym prekvapil ze svadba a tak (on bol iniciativny)a zacala som rozmyslat ze ci je ten pravy na cely zivot a tak, zacala som stresovat, ale potom som si predstavila ze som bez neho- a to zavazilo, uz by som nedokazala bez neho zit, to u mna rozhodlo.

kitta

janka000 wiwi....ahojte
aj ja mám 22...vieš wiwi potešila si ma,že aj teraz hoc je to ešte málo si s manželom šťastná...povedzte holky,keď ste ešte spolu chodili, janka ty ešte teraz...že asi to nie je ten pravý? ale ten pocit hneď prešiel...mne sa to občas stáva a neviem či to je normálne

janka000

wiwi-ahoj..tak to je super.presne tak si to predstavujem aj ja..aby to bolo len lepsie..len vtedy je clovek viac vytazeny..robota,deti uz potom a tak..tak ja mam 22 a priatel 27