prečo toľko odpudzuje holky zarastená hruď?? ja som kvôli tomu prišiel o priateľku :( neviem čo mám robiť. čo sa vám na tom vlastne nepáči? :(:(:(
zarastená hruď
:D kajanka vaaali:D
3martina3, vies ked sa holi dievca bere sa to uz ako samozrejmost lebo je to prirodzene, lebo sme takpovediac krehsie stvorenia...ale ked sa holi chlap[hrud, dokonca aj nohy),(robia to pre taketo sproste nazory 15rocnych stencov ako si ty)vyznie ako totalny debil,nechutny slizky metrosexual ... no fuj a potom by som ti dopriala keby sa o teba pri sexe obtieral takym strniskom
Ty by si asi tiez neocenil zarastene, chlpate nohy, ruky, podpazusie, o inych veciach radsej pomlcim...Nie je nic horsie ako opicia hrud....sice zarasteny chrbat to je este vyssi level. Co sa nam nepaci? Mna osobne by vobec nebavilo prehrabavat sa v tom poraste jazykom a potom mat plne usta chlpov, ble.
mne je to teda uplne jedno ... vôbec mi na tom nezaleziii
mne sa to nahodou paci. a viac ako hola hrud. ale to neznamena, ze keby som mala chlapa s holou hrudou a vyzliekol by sa predo mnou, tak by som sa s nim rozisla... takze ak sa tvoja ex s tebou rozisla len kvoli tvojej chlpatej hrudi, tak to naozaj nebola tvoja priatelka, ale sa na nu len hrala...