S mojim partnerom sme spolu 5 rokov, funguje nam to ok, prekonali sme uz par kriz.Ale strastne ma mrzi, ze jeho deti s nami malo komunikuju, tak povediac skoro vobec.My si planujeme dietatko, a je mi to take smutne, ze budu mat surodenca stretneme sa v meste a co ... sa stane?On predsa nemoze,ze to nevislos ich mamou,manzelstvo som im nerozbila, spoznali sme sa 2 roky po ich rozchode.Velmi ma to mrzi, neviem ci sa da s tym nieco spravit.
Starsi partner o 18 rokov
aj ja som si to myslela, kym som to neskusila. a ked on bude mat 60 a ty 42?
priatel ma 44,vyzera velmi dobre stara so o seba,nikdy za dobu co sa pozname som nepocitila vekovy rozdiel,dlho ma trapilo, ze je starsi mne samej to az tak nevadilo,ale co povedia iny...Teraz ma nezaujima co hovoria iny.V zivote ma nesklamal.A kazdy den mi dokazuje,ze ja som prvorada,a co bude o 10 r.bude to stale on.Ved vek je len cislo...
no vsak ty vies. ale ja mam teraz "len" o 7 rokov starsieho partnera a tiez je velmi oddany, ak nie viac ako ten starsi. a tiez mi vadili aj niektore fyzicke prejavy - zarazilo ma, ze svaly uz ma ochabnute (51 r.), kozu na hrudi ako papier. nie som povrchna, ale co bude o 10 rokov? budem mu robit sestricku? nehovoriac o tom, ze mal tri este relativne male deti, pre ktorych bol k dispozicii vo dne vnoci, chapem, ale bez ohladu na nas dohodnuty program, dovolenku a pod.
Za tych 5 rokov co sme spolu sme boli viac krat od seba, vyskusala som aj inych mladsich, ale bolo to o nicom.Mame spolocne zaujmi,koncerty,divadla,nase nekonecne rozhovory,ako ma vie pochopit a povedat mi svoj nazor,navarit,upratat,pomoc mi ked som chora...Milujem ho,pritahuje ma a nevymenila by som ho za nic na svete.Keby sa to dalo nevsimat si ich.Boli sme v zahranici,teraz sme sa vratili teda ja, mam ich na ociach, velmi ma to mrzi.Zijeme v jednom meste,zrejme si na to budem musiet zvyknut
tym sa netrap. za spravanie inych ludi nemozes. mozno sa zmenia, ked uvidia to male :-) mna by skor trapil ten velky vekovy rozdiel, mala som partnera o 23 rokov starsieho, spociatku pohodicka, ale po case vznikalo velmi vela generacnych nedorozumeni a problemov a som velmi vdacna, ze som z toho vztahu vycuvala, kym bol cas