Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Sposoby otehotnenia..

DAnnet

ahojte...chcela by som sa Vás opýtať, či môžem byť tehotná keď sa mi chalan ,urobil do úst,...ako sex sme nemali iba sa mi spravil do úst a potom ma ,palcol,a ruky mal od semena ale hlboko nedošiel...menštruácia mi mešká 2 týždne... a teraz neviem či z toho môžem otehotnieť...prosím Vás o vaše názory a rady..Ďakujem

janekMY33

vsak si si odpovedala sama preco ty meskaju stres a to ze si este mladucka ti na pravidelnej menstruacie nepridaju

ththz

tieto vase bludy sa uz nedaju citat ja sa len smejem ..ale je to skor do placu...kupte si sexuologiu a nastudujte si ako sa robia deti .hanba

nikush

ahojte chcela by som sa vas opytat ci by bolo mozne otehotniet ked som s partnerom nemlala pohlavny styk len peting.ze sa chytil rukou svojho semena a potom ma vypalcoval.je to mozne?dakujem za odpoved:)

lenuliatko

no stiect mohlo ale to by sa muselo zazracnou silou posunut dost hlboko dovnutra aby ju to opldonilo :)pohoda nestresovat

smog

tak o tom,ze mohlo nieco vyjst este ked som bol v nej,tak o tom viem,ale nebol som si isty,ze ci sa nemoze nieco stat,ze nejak by tie "kvapocky lasky" stiekli dole alebo co...tak dufam,ze sa nic nestalo .:)
a dik za odpoved

smog

tak o tom,ze mohlo nieco vyjst este ked som bol v nej,tak o tom viem,ale nebol som si isty,ze ci sa nemoze nieco stat,ze nejak by tie "kvapocky lasky" stiekli dole alebo co...tak dufam,ze sa nic nestalo .:)
a dik za odpoved

lenuliatko

tak vypocitat ti to neviem.taky vzorec neexistuje.ale pred ako si sa urobil mohli z teba vyjst kvapocky lasky kym si bol v nej a nieco sa stat mohlo ale ak nie nic sa stat nemohlo pokial si sa urobil nanu.

smog

ahoj...chcel by som sa opytat,ci je mozne otehotniet,ked som mal pohlavny styk s priatelkou bez kondomu , ale neurobil som sa v nej ale na nu,a neviem ci to bolo iba na stehno alebo aj na vaginu-je mozne aby otehotnela?ked ano,tak ako pravdepodobne to je? dakujem