CAVTE.. pocula som ze ked sa namoci tampon do nejakeho alkoholu a da sa to do analu na chvilu tak ze to ma podobne ucinky ako ked feest vela pijete.. ma dakto skusenosti???
TAMPONY NAMOCENE V ALKOHOLE DO DUPY???
Napisem len to co uz inde...:
Tento sposob opijania sa mladeze je vseobecne rozsireny v latinskej amerike a najnovsie v Japonsku. Tam si vsak dievcatka pchaju tampon namoceny v alkohole do toho spravneho otvoru.
Ak chcete vediet ucinky: ano - funguje to. Alkohol sa cez sliznicu vstrebava ovela rychlejsie ako zaludkom a crevami.
Ale na druhej strane - take velke mnozstvo alkoholu ako sa naraz dostane do tela touto metodou vas moze zabit, v lepsom pripade otravit a co je najhorsie - vyplach zaludka v tomto pripade nepomoze, aby vas zachranili.
Druha hnusna vec, ktora sa vam pri pokuse sa takymto sposobom ozrat, zarucene stane - alkohol vam vyzerie sliznicu, ci uz je v posve alebo konecniku. Takze po takomto alkoholovom zazitku nebudete mat rano opicu, ale intimny pruser s tym, ako sa ist vyprazdnit, v horsom pripade (ak sa tamponom predsalen trafite spravne) nebudete vediet, ci skor ratovat sprostu hlavu alebo alkoholom rozozrate vnutornosti....
MIla moja, dostanes taku otravu, ze sa ztoho ani nespamatas a budes na infekcnom oddeleni v nemocnici..... Pocula som o pripade, kde sa na to aj zomrelo.... clovek skusa, a smola... neoplati sa, nato sme dostali zivot, aby sme zili, a nie aby sme sa zabijali... mlade pubertiacky, len skusajte... ale iba raz,a bude zabava na cely zivot, od lekara k lekarom....
pardoon už zmeneny nick, cicinka252 spamätaj sa!
nada: fuuuj!! nesom postihnuta si do analu,alebo do waginy pchat tampony a ešte namočene do alkoholu !!!! no,skus to povedat svojmu doktorovi,uvidiš že porozmyšla a pošle ta na psychiatriu sa poliečit....je to chore! čaffko
ste choré,neviete co so sebou ! a ten sprosty nazov ze do \"dupy\" :-x
napr traviaci trakt nenici sa plet a nenadychas z toho a staci ti trosku atd atd
ma to iste vyhody, kvoli tomu to praktizuju modelky, ale nepoviem vam ake, lebo by ste to hned skusali.
v kazdom pripade je to hazard so zdravim
haha dievcata skusajte sa skoncite s vredovatenym tkanovim konecnika!!alebo si koledujete o problemy so zilami v konecniku,hemoroidmi.
nedráždila by som si konečník na vašom mieste....aby ste to raz nelutovali!
(ludia už fakt nevedia,čo od radosti..)
cii neveriim pati jaka si truuuba.... nemozes skocit na azet??? musime pokecat