Prosim pomozte mi,chodim s chlapcom uz rok aj pol,a idem sa zblaznit,zo zaciatku o mna bojoval,vlastne kvoli nemu som sa rozisla so svojim byvalym,kazdy den mi vypisoval robil vsetko aby som bola s nim,a teraz cim dalej sme spolu tym viac sa mi zda akoby ma uz nelubil :(( vobec ho nezaujima kam chodim,co robim,s kym som,atd..napisat mi pise len na nete..inac nie,zabuda na sviatky :(( co mam robit pomozte prosiim?:(
Nemiluje ma?
a nerozmyslas teraz niekedy,ked uz nie je taky pozorny a mily,ako na zaciatku,ze si urobila blbost,ked si toho prveho opustila kvoli nemu?
obaja mame 18,ale on je o par mesiacov mladsi,ved chlapci su aj tak 2 roky pozadu tak mozno to bude aj tym...:((
ahoj zúfalá, môžem sa spýtať koľko máte rokov? možno je iba nezrelý, a potrebuje si dokazovať že sa páči aj iným ženám, dvíha to jeho ego, aj ja som mala takého priateľa a zároveň spolužiaka, ktorý v kuse začal do iných a predsa sme boli spolu, a viem že ma miloval. Vyprovokuj u neho žiarlivosť. Presne ako písali, keď bude vidieť, že je tu reálna šanca, že ťa stratí, tak sa zmení jeho správanie ku tebe, ak ťa naozaj miluje, a ak nie tak to je o ničom, nie o láske.
boze moj...dopadlo to strasne..:(((( tak som si to vymyslela ze sa stretnem s chlapcom..najprv sa mi zdalo akoby mu to aj vadilo..potom povedal ze ked cez den sa stretnem tak to je v pohode .. ale potom sme sa nejak pochytili a som mu vykricala na jeho kamaratky:((( ja sa zblaznim asi...:(((
to som uz skusala a aj s fotkou...to nefunguje :(( tych proste odignoruje..ale viem ze co im zvykne pisat..raz som videla ako som bola u neho a citala som si...vlastne ani nic take..no dorazilo ma ze daco take tam bolo ze ideme sa spolu poumyvat a take blbosti :(( tak ja neviem ci to je normalne..aj ked jasne ze to nemyslel vazne..ale pisat take svojim kamaratkam..a bohvie co este..ved ine som nevidela..:(( atie jeho kamaratky su peknea viem ze presne jeho typ..takze ani nevylucujem ze by s nimi nieco chcel mat..:(( ale mozno sa len mylim..fakt su to len kamaratky...ja uz neviem :(((
a co tak skontrolovat si o com vlastne pise s tymi kamoskami? vytvor si novy nick a ozvi sa mu
ok...:) vyskusam a dam vediet ze ako som pochodila .)
ano musis ho nejako vytocit, nech sa uvedomi, a to nie je klamstvo, to je nevinna lož... ktorá sa aj tak nesplní, daj mu pocitit ze mas srdce a ked vidis kde lezie s akymi ,,kamoskami,, si pise, moja kamoska by asi povedala - ,,kopla by som ho do zadku,, napriklad mu povedz ze aj ty si pises s tymi a ze rozmyslas o stretku s jednym chalanom,,blabla,, tak sa to robi ak chces navodit aby ziarlil...
noo u mna to je opacne ( nie ze by som priatela nelubila) ale on je velmi ziarlivy a keby mi dal pocitit ze uz o mna az tak vely zaujem nema a zacne chodit napr. von s nejakou kamaratkou tak sa zblaznim!!! este nikdy mi take nieco nespravil, ze by isiel von s niekym inym, takze mi nedal prilezitost aby som ziarlila.. tak to urob aj ty jemu nech si uvedomi co k tebe citi! Pekne ho vytoc!
joooj..dakujem..asi mas pravdu ,ale teraz mu mam klamat ze idem dakam alebo daco robim ked to nie je pravda?a este mi vadi ze si vypisuje s inymi dievcatami..stale mi hovori ze su to len kamaratky..ale uz sa mi zda ze si s nimi castejsie pise ako somnou a som strasne ziarliva :(( a on ani ziarlivy nie je..ked mi sem tam napise byvaly a poviem mu to vobec mu to nevadi..ja uz neviem..:((