Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ORGAZMUS

zuzana82

agina,ak je to tak ako to opisujes,tak ja som ho mala niekolko krat a vzdy som nevedela o sebe.a ani som nekricala ani nedriapala partnera.takze teraz sa mu budem moct pochvalit aky je ''sikovny''

karin

viete ako si pomaham ja,ked pride na mna chut,idem pod sprchu a pustim si ju priamo na klitoris...a po chvili to pocitite..majte zavrete oci a predstavujte si ten najerotickejsi film alebo zazitok.alebo proste snivajte..skuste zienky,ktore mate stym problem..prud vlaznej vody drazdi klitoris a orgazmus pride co nevidiet,ak sa vam to podari,dajte vediet...

agina

Tak ja teda manzela pri orgazme rozhodne neskriabem, ani nehryziem. Tanicka je to pocit taky, ze na par sekund tvojim telom otrasie akokeby taka vlna rozkose.Zrychli sa ti dych a par sekund nevnimas nic, len ten krasny pocit.

zelenina

no asi ste to este nezazili, lebo je to taky pocit, ze nevnimas nic ine a velmi kricis a hryzies partnera a driapes ho nechtami. nieco take

alca

no aj ja neviem ci je to prave to,ale je to fajn pocit.......a kou polohou ho najlahsie dostat??co myslite?ako na "konovi"???

anonymna

no ked ho dosiahnes,tak to budes na 100% vediet,je to nepopisatelny pocit..no a s tou rukou si to asi robila zle,len treba najst to spravne miesto,kde ta to najviac drazdi..a ked mas partnera,tak nech ti s tym pomoze..