Ahojte. Chcem sa s Vami poradiť, čo mi môže byť. Už dávnejšie som zaregistrovala pocit, akoby ma niekto škrtil okolo krku. Stáva sa mi to väčšinou večer, ťažko sa mi prehĺta, som z toho malátna, nervózna a unavená, a krúti sa mi hlava. V poslednej dobe to registrujem častejšie, a je to hrozné, naozaj ako škrtenie, neviem si s tým dať rady, lebo mám pocit, že ma to zadusí.
Ak by niekto myslel, že je to spojené so psychikou, tak to môžem celkom vylúčiť, pretože som úplne v pohode a žiadne depky ani starosti nemám.
Prosím, poraďte.
Pocit škrtenia.
nemas bolesti chrbtice?mala som a este sa mi to obcas stane tie iste problemy akoby som sa dusila akoby mi nieco stiahlo hrdlo a nemohla som ani prehltnut az na dalsi pokus mala som malo pohyblivu jazylku alebo daco s tym to je ta kost na krku rehabilitacny lekar ma poslal na cvicenia tam mi lekarka vsetko ponatahovala a musim povedat ze je to ovela lepsie je to otrasny pocit ked ta tak stiahne tak to skus
Pocit skrtenia je castym sprievodnym znakom pri zvysenej hladine bilirubinu. Koncentracia bilirubinu sa zistije analyzou krvi. Bilirubin sa zvysi napr. pri nepravidelnej strave, pri hlade, pri vacsej fyzickej a aj psychickej zatazi, prip. je to geneticky problem. Cize odporucam Ti ist na odber krvi, aby si bilirubin vylucila
Aj tetania=nedostatok anionov a kationov na vodenie nervovych signalov(CO2 a rozne mineraly)sa moze aj takto prejavovat.
Skus na to 1/4 lyzicky soli alebo sody bikarbony, ked ti to prejde, tak je to nedostatok mineralov.
Potom ti odporucam na noc brat aspon 1/2 davku mineralovej zmesy na kosti spolu s niecim zelenym, ako 1-2 tabletky spiruliny, pre lepsiu absorbciu
noo neviem, mala by si zajtra s takymto pocitom mozno aj k lekarke, posle ta zrejme na imunoalergologiu, ja som mala podobne pripady v detsve a zistili mi taky mensi nabeh na astmu, alebo pripadne to moze byt vazamotická alergia- to je myslim reakcia na zimu. No pre istotu ak to bude pokracovat, zajdi k lekarovi.