Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chlapci prečo nevzdycháte?

Príspevok v téme: chlapci prečo nevzdycháte?
lele

ked sa milujem s priateľom alebo, ked ho robím,tak on proste nevzdychá...vždy mi povie, že sa mu to veľmi páčilo a že aký je zo mna hotový a vzrušený, ale proste nevzdycha...sem-tam sa stane, že niečo zo seba aj vypustí a mne sa to strašne páči, ked ho počujem aký je hotový...aj mu to poviem, ale aj tak nevzdychá...máte niekto rovnaký problém?ako mu mám este naznačiť, že by mohol viac vzdychať? nemyslím, že najako brutálne ale tak pekne sexi...

bibinka

aj ja mam taky problem s priatelom, kludne mu poviem ze moze aj kricat ked uz bude proste nie..stona jak keby ho to bolelo ked sa spravi

mackousko

Aaaaaaaach ale to nebolo vzdychanie to bolo na Ucitela to by som chcel vidiet ako ucis svoju priatelku vzdychat :-)))))))))))

Ucitel

Ahojte Holky moje.Ja tu mám zasa opačný problé moja holka vôbec nevzdychala a naučil som ju to...
Ide o to že áno väčšina chalanov nevzdychá a je viacej príčin buď to nevedia,alebo sa hanbia neviedia sa tak uvolniť.Ja som učil moju holku vzdychať. nevedela sa viacej uvolniť.chalani to väčšina nemajú od prírody dané..... ak chcete ešte pokecať poradiť aj o žen.výstrikoch bode G a pod... napíšte mi na Samotar3@azet.sk

Soraja

ani ten moj nevzdycha, sme spolu uz takmer 3 roky a nic. Uz se sa aj o tom rozpravali, ale nic sa nezmenilo. Mozno su take typy, co nevzdychaju:-) aj ked mi povie, ze sa mu to paci,aj vsetko,ale no neviem. Asi sa to nezmeni, su proste taki..