Ktore auto je dobre pre zaciatocnika?

Príspevok v téme: Ktore auto je dobre pre zaciatocnika?
anka

Dobry vecer, je to trochu odveci tema. Mam uz 14 rokov vodicak a dlho som sa nevedela odhodlat soferovat, skratka mam z toho strach. Kedze vsak prakticky auto potrebujem, kvoli rodine i nakupom, rozhodla som sa, ze si auto kupim. Ktore podla vas sa lahko soferuje i neskusenemu vodicovi? chcela som taky maly dzipik, Jimny, ale neviem ci ho zvladnem.

ihoe

Anka, tak sa ospravedlnujem... No ale vidim, ze dnes na fore uraduje psychopat...Nielen, ze zaklada primitivne temy, ale ine uzitocne aj nici...Keby som ho tak mohol nakopat...

anka

ihoe, myslim, ze to ma spolocne so zdravim. lebo ja mam priam panicky strach zo soferovania. no nikto okolo za mna prakticke veci neporiesi, musim byt samostatna. v minulosti, hned po vodicaku, som 2x naburala, tak lahko, ale zostala mi z toho trauma. a potom som bola ucastnikom vacsej nehody, vtedy som nesoferovala.

anka

ja som rozmyslala aj o Hyunday Atos, lebo mam problemy s chrbticou a lahsie sa mi sedi vo vyssich autach. lebo niektore tie sportove auta, to akoby clovek sedel na zemi. no ten Jimny je taky krajsi. Len sa bojim, aby som tymi velkymi kolesami niekomu neublizila :(( a tiez nie je z neho dobre vidiet dopredu, kde konci kapota, aspon tak sa mi zdalo v predajni :(

ihoe

Ak mas moznost vyskusat viacere, tak vyskusaj...Mas pravdu, ten dzipik je vrtky...Ale prakticky ako pre zaciatocnika by som Ti odporucil nieco male a s dobrym vyhladom...
Ale dufam, ze odpovede na tvoju otazku Ti pomozu k dobremu dusevnemu zdraviu...Inak potom neviem, co tu ta otazka na fore o zdravi hlada...

lena22

Ja mám najväčší problém s parkovaním, preto pre začiatok odporúčam malé auto. Mám Hondu Jazz, je relatívne malá a pritom interiér praktický, kufor slušne veľký. No a motoricky úplne spoľahlivá. Predtým som mala Fabiu. Bola tiež dobrá ale Hondička je lepšia. Japonské autá su výborné.