Mám 15 rokov a bojím sa že možem byť tehotná prosím pomožte

Príspevok v téme: Mám 15 rokov a bojím sa že možem byť tehotná prosím pomožte
cicuska1806

Som abo bola som panna...Bola som na diske a strasne som sa spila no a nic si nepamatam kamoska vravi ze som sa jej stratila z dohladu na dlho...na dalsie rano ma bolela...ved viete co...no a dostala som v ten den menzes ale taky slaby bledy a vodovy...trochu som sa zacala prejedať...teraz su od tej udalosti tri tyzdne..mozem byt tehotna? inak sem tam ma boli brucho

dwista

A prosím, už mi nikto nepíšte ti úžasné maily, či som normálna, že som tehotná v takomto veku a pod, lebo toto je vďaka jednej osobe len obrovské nedorozumenie..Ďakujemm

dwista

moja my sme skončili, ty si ako dovoluješ zeverjňovať môj mail?? akošee mne teraz chodia samé správy či som tehotná! MARY555 moja ďakujem že si mi to povedala...už musím off uvidíme sa zajtra

mary555

NOVA TEMA! CO SI MYSLITE AKO NAJLEPSIK KAMARATKACH KTORE MAJU PROBLEM A PRI HLADANI RIESENIA HO ZVALUJU NA DRUHU A ROBIA JEJ HANBU?

mary555

Hovorila ze jej chodia maily ze ci je tehotna a nic o tom nevie tak ked mas problem ries ho za seba lebo si to precitala jej mama a mala problemy z toho