presovcanky pozor!!!

Príspevok v téme: presovcanky pozor!!!
lima

ahojte
z anorexie sa skusam dostat uz pat rokov naozaj som uz skusila vsetko odbornika pomoc rodicov nic mi nepomohlo dostat sa do normalneho zivota este stale som zaseknuta niekde medzi svetom anorexie a normalnym svetom a cesty spat ani dalej niet moj zivot mi zacina byt taky lahostajny na nicom uz nezalezi...dokonca som aj pribrala a zacala som jest teraz sa to zvrhlo skor na obzerstvo(alebo to prerastlo v bulimiu sama uz neviem) a v neskutocne depresie viem ze sama to nedokazem lebo som to uz tolko krat neuspesne skusala a uz ani nevladzem chcela by som spoznat dievcata ktore maju podobny problem aby sa necitila taka stratena a opustena zial taketo stretnutia sa konaju len v bratislave ...velmi by som chcela aby sa take stretnutie uskutocnilo aj v presove aby sme sa aj my spojili a pomohli si nechcem byt tucna ale nechcem byt ani anorektickou ved aj my mame pravo byt stastne... je tu niekto z presova alebo okolia kto by mal zaujem sa stretnut podporit vymenit skusenosti poradit dat sa na spolocnu cestu prec z kruhu ktory sa toci v nenavratne? samozrejme pri vsetkej diskretnosti uz vopred sa tesim