Escapelle - meskanie menstruacie

Príspevok v téme: Escapelle - meskanie menstruacie
ulina2

brala som escapelle, no menstruacia sa nedostavila v ocakavany den. menstraciu som nemala nikdy presne na den, aj teraz som mala na rocny tyzden 2 tazke skusky, pms mam a pocit akokeby som mala dostat mendzes kazdu chvilu no len to uz su 2 dni. Chcem sa opytat, ci niekomu meskala menstruaci aj napriek tomu, ze uzil escapelle..

terezka

neboj nic... ja som zobrala escapelle, po tyzdni mi den tiekla krv, ale to nebola menstruacia.... ozajstnu menstruaciu som nedostala tak ako som mala, ale mi meskala 2 tyzdne... to sposobuje hlavne stres ze meskala

panama

Ahoj mala by som jednu otazocku..Beriem Hak belara ale zaroven som bola chora a uzivala som aj antibiotika...s priatelom sme sa milovali bez kondomu ale nevystriekal sa do mna ..no milovali sme sa viac krat...myslite ze ked som uzila Escapelle do tych 12 hodin tak sa mam coho bat??lebo som tu pocula o tekutine spred muzovho vyvrcholenia a mam z toho stresy..

katka19800

patron:gratulujem :)...podobne som sa raz tak stresovala aj ja, lenze nam vtedy praskol kondom a musela som brat postinor no a to som bola v strese mesiac a dokonca aj viac..uz som bola zmierena s tym, ze nezabral a nakoniec kramy dosli a vsetko bolo ok...a tesim sa s tebou :) viem si predstavit aky velky suter padol zo srdiecka :) - len opisujem co jedno dievca napisalo v starsej teme

jaja

MÁ ESCAPELLE VEDĽAJŠIE ÚČINKY?

Niektoré ženy môžu po užití Escapelle cítiť nevoľnosť, prípadne zvracať. Ak ste zvracali da troch hodín po užití Escapelle, užite ďalšiu tabletku čo najskôr, prípadne zvážte návštevu lekára, aby vám predpísal lieky proti zvracaniu.
Po užití Escapelle je menštruačné krvácanie u väčšiny žien normálne a objavuje sa v očakávanom čase. U niektorých žien môže menštruácia začať o niekoľko dní skôr alebo neskôr, prípadne nastane nepravidelné krvácanie alebo špinenie ešte pred menštruáciou. Ak sa vám po po užití Escapelle menštruácia oneskorí o viac ako 5 dní, krvácanie je nezvyčajné slabé alebo silné, mali by ste navštíviť svojho gynekológa.
Občas sa po užití tabletky vyskytne bolesť hlavy, bolesť v podbrušku, napätie v prsníkoch, závraty alebo únava. Tieto príznaky by mali ustúpiť v priebehu niekoľkých dní. - našla som to na nete