Moj priatel mi nechce lizat, a potom ked che vniknut nie som este dost vlhka a boli ma to.. ako ho mam presvedcit nech mi to spravi jazykom ???
Lizanie ako predohra....
sexik, nie dakujem neprosim...neviem coho sa bal nemohol najst odvahu, stazoval sa na to aj mojim kamaratom
coho sa boji preboha :D
kajanka ja ti ju vyližem s radosťou
ja som mala byvaleho s ktorym som chodila 7 mes. a ani jeden krat ma nevylizal, ale ja som mu to pusou robila!! a sme sa o tom casto rozpravali a ze nemoze najst odvahu, ze a boji ale brala som to v pohode...
a ja mam chut stale lizat muslicku tej svojej,ale iba jej,ona mi to tiez rada lize,hra sa s nim a robi to vynikajuco,len nechce spermie do pusy
je to dost cudne ja som sa este nestretla s chlapom,ktory by mi neochutnal jaskynku...ale problem je asi v suchosti a niekedy to nejde ani slinami...co tak pohrat sa s prstami...to je tiez uzasne...ak to chlap vie,a ten moj to vie se vsim...a este malinka pripomienka pre arcibiskupa-tiez som sa nestretla s babou,ktora to neurobi aj ked to nemusi?aj mne je niekedy na vracanie a dokoncim to ale aj tak je na vine chlap,lebo mi ho zasunie az do mandli...ale ked sa muz vie normalne spravat,tak to aj zene zacne chutit...
ja velmi rad lizem a manzelka tiez-obidvaja to zboznujeme
A co v takom pripade, ked chlap to od baby nevyzaduje, pritom ona by to rada robila? Mam taku skusenost, celkovo oralny sex je tabu, pritom ja by som sa nebranila:)
ja viem dat jazyk do pusy ale tiez aj do pussy... :D
myslim ze tu skor ide o to A NAS BY TO ZAUJIMALO? - ze on jej to nekce robit - ale ona mu to robí pusou??? TO sme sa nedozvedeli, keby sme sa dozvedeli, ze on to od nej kce a nerobi to jej - TAK BY SOM HO KOPLA vies kde, by sa z toho nespametal EGO jedno a ked to tak nie je tak ,,nic,, O:)