znova som to nedodrzala, prosim poradte. ako uz mam zvladnut dietu potrebujem 7 kil zhodit... prvy den vydrzim ale na druhy sa strasne napraskam a opat priberam. neviem si povedat:Nejedz!! aj ked nie som hladna stale jem, co amm robit?? plis poradte...
o5 som to nezvladla:(((
diannka, ja mam podobny problem, nemam vobec pevnu volu, ale schudnut by som potrebovala aspon 5 kil minimalne, aj ked sa snazim stravovat zdravo, jem ovocie a zeleninu a tmave pecivo, cez den je to v pohode ked som v praci tak na jedlo moc nemyslim, ale ked pridem vecer (okolo 17tej) domov, tak si dam vzdy to co mi mama navari... lebo tomu nedokazem odolat a dat si nejaku lahku zeleninovú veceru ked mame nieco dobre navarene, cvicim posilnovacie cviky, hlavne na brucho a zadok, ale po dvoch mesiacoch akosi ziadne vysledky nevidim, ani minimalne a preto ma uz zacina prepadat beznadej ze do leta sa tej pneumatiky na bruchu nezbavim... :-((
treba jesť pravidelne 5x denne. Nie hladovať. Znížiť príjem tukov a cukrov.
Dianna,
neviem, či máš naozaj nadváhu, ale všeobecne ľudia s nadváhou sú vlastne podvyživení. Nesprávne sa stravujú - mäso, biela múka, cukor, ovocie .... chýbajú im minerálne látky a enzýmy, ktoré telo túži dodať a tak vysiela signály že chce prijať potravu. Okrem toho obézni hltavo jedia, neprežujú potravu, a tak zaťažujú celý tráviaci systém , a to málo prospešných látok, ktoré dodávajú sa nevstrebá. Tým že nepreslinia potravu, nedochádza k dokonalému tráveniu polysacharidov ktoré začína v ústach, a tak trpia i hypoglykémiou, ktorá zas vyvoláva túžbu po jedle.
Bolo by toho i na celú knihu, no dlhé príspevky ľudia neradi čítajú.....
jj toto je dobre, lebo ak robim nieco ine tak nemyslim na jedlo a ide to lahko, ale ked pridem vecer domov tak to sa neda, alebo ja to neviem:(((((((( a dakujem velmi pekne..
a ešte ma napadlo, nemysli najedlo, nájdi si nejakú inú činnosť, ktorá ťa bude zamestnávať
Je veľmi ťažké odolať všetkým tým dobrým jedlám, ale všetko je to v našej hlave. Musíš si povedať čo vlastne chceš, čo je pre teba dôležitejšie, či sa ,,napráskať,, a byť spokojne napapkaná, alebo sa najesť zdravo a pritom urobiť niečo pre svoje zdravie, postavu a vôbec životný štýl.
urcite to zvladnes :)
zuzkaa- dakujem za radu, sa budem snazit.. potom dam vediet ako som na tom:)
papaj viac krat denne v mensich davkach, telo bude mat vsetko co potrebuje a nebude si vytvarat ziadne "zasoby do buducnosti". A ziadne cukry, bielu muku nahrad tmavym pecivom, malo tukov, inak vsetko ostatne mozes. Vela pi a cvic, skus Pilatesa, je vraj vyborny na schudnutie. Hlavne ziadne radikalne diety, to je blbost. Vela stastia.