Ahojte... v nedelu rano som mal sex s nahodnou znamou a dnes rano (utorok) som zbadal na svojom penise male cervene vyrazky na zaludi a aj take nieco biele tesne za nim. Poradte prosim ze co to je, ci to zmyzne alebo by som mal vyhladat lekarsku pomoc. Dakujem
Vyrážky na žaludi
Mno takže kamoško. Nič sa ti neboj, :D najskôr ako to tu už niekdo napísal ide o mechanické poškodenie. Najhoršie čo sa ti mohlo pritrafiť je kvasinkové ochorenie kt. je dosť časté ked začínate s niekim pohlavne žiť alebo pri takejto romantickej búrke. Ide o to že obaja máte rozličné prostredia s rozlicnymi bakteriami. A ked dôjde ku coite to načo je ona odolná a je len prenášačom ty chytíš. V tvojom prípade malé červené bodky kt. môžu svrbieť a po poškrabaní aj bolieť je kvasinkové ochorenie. Najlepšie je kúpiť si masť fungicid, a pravidelne natierať kým nezmizne alebo skúsiť ak máte ženský gél doma tak aj s tým, ale musí mať antibakterialny účinok. A hlavne! možno aj tomuto by ste predišli keby ste postcoitum dodržiavali hygienu. Občas stačí ak by ste ho prepláchli vlažnou vodou. Ďakujem
no dkotor neprichadza do uvahy.. keby sa to zhorsilo tak pouvazujem..
soso91, mohlo by to byt aj nejake pohlavne ochorenie, takze neodkladaj navstevu lekara, aby si neskor nebanoval.
no, teda nymfoman urcite nie, iba ak si zena, mohol by si byt nymfomanka. ak si muz a stale by si iba sexoval, tak si erotoman. len kto chce sexovat, mal by trocha aj citat, aby sa vedel aspon spravne zaradit. nie len such sem, such tam, ale aj v hlave aby sa nieco naslo...
no to mam aj ja... mesiac dozadu som zacal tiez sexualne zit..a mal som aj ochranu na sebe.. a minuly tyzden som mal naposledy sex tiez s ochranou toho isteho typu ale bol osm v nej aj bez toho.. a.. mam tak tak isto take vyrazky uplne malinke to je... neni to nai skoro videt... ale nesrvbi ma to ani nic len neviem co to je...ci to je cosi vazne..aelbo nejaka alergia alebo co :D mam nove mydlo..alebo neviem . poradte mi :(((((((
dobri den prosim vas chcem sa opitat prosim dajte mi odpovet lebo mam stoho nervy. mam 17 rokov a akurat som zacal pohlavne zit a pred dvoma dnami sa mi vihodili na zaludi a predkoske virasky ktore svrbia. po 2 dvoch dnoch sa nanich vitvori taka biela vrstva ktora sa supe. ako to liecit pomoze canesten dakujem
Zmyzne to... pravdepodobne nebola do hladka oholena, pordazdil si si jahodu o strnisko. To biele je asi to, ked si potom neumyjes vercajch. Staci ho nechat par dni v klude, dodrzovat hygienu a po sprche si ho utri aj pod predkozkou, aby tam nebolo vlhko... Je to skor poskodenie ako choroba... ak to za par dni nepovoli, vtedy navstiv urologa...