Skúste mi priblížiť tento nezvratný fakt, prečo všetci muži tak veľmi túžia po orálnom sexe... :-))
Prečo muži tak chcú orálny sex?
Najlepší orálny sex robí chlap...Za tým si stojím, nikdy to žiadna žena neurobí lepšie...to mi verte...
a moj chlap po tom netuzi!!! jak je to mozne?? on mi tvrdi ze ma pocit ze ma ponizuje,a nemoze sa na to pozerat,a ked ja mam dakedy taku chut:-) proste to nechce.
nie že preto, že to nevie robiť, je to presne o komunikácii, treba skúšať, ako to je naj... mimochodom je to o tréningu - ako všetko, a najlepší tréning je hra
a najväčšia vražda čohokoľvek je NEkomunikácia, obľúbená to ženská chyba (náznaky nefungujú, skryté už vôbec nie, telepatia neexistuje, just say it!)
polIkať? 1. bohemizmus, 2. s hrubkou jak prase
ja bez problémov zhltnem svoj produkt a aj náprotivnynin, ak by som to nemal dokázať, znamená to, že neverím, že po tom neskončím na infekčnom, a to by nebol ani ne-orál
neochotu urobiť the same pociťujem ako určité odmietanie nejakej časti môjho integrálneho ja a vzhľadom na vyššie napísané aj o istú disparitu, ťažko sa to definuje... mimochodom, ten dávivý reflex sa tréningom tiež stráca... hláška mojej bývalej: my fajčiarky máme potlačený dávivý reflex (cigaretu v živote videla tak na obrázku :) )
sway to preto, lebo to nevie robit, ver mi ;)
a mimochodom, mne uz chlapec robil oralny sex,a nie je to nic prevratne,nic moc.a teraz od priatela to uz ani nechcem,lebo sa mi to nepaci.ale viem,ze on odo mna ocakava,aby som mu ulahodila.
Ja si myslím, že to chlapi odkukali z erotickych filmov.A tak potom teraz vsetci tuzia, lebo sa to tak rozsirilo uz ako samozrejmost. Tak mi to pripada.
ta preco.keby nam to nerobylo dobre ta to nechceme
vendou pardon teba som nechcela urazit,neviem v akom kolektive robíš ty ale baby su otvorenejšie v teme sexu,ked sa o tom rozpravaju s chalanmi ako s babami
tak asi im to robi dobre no:D..tak napriklad moj by to xcel stale ae aj tak radsej sex:D
a ty ked máš niečo rada a niečo sa ti páči, tak to nechceš?ked im to robí dobre samozrejme, že to chcu...a najlepšie je, ked to vedia aj vrátiť...:)