joooj mna uz z mojho kriveho nosa porazi :(( ja uz mam z toho normalne depky ... ja som sa snazila s tym zmierit a nemysliet na to a zameriavat sa na to co je pekne na mne.. ale neda sa ! neda sa ho nevsimat... vsak je na viditelnom mieste.. najvyraznejsia crta tvare.. neda sa len tak skryt.. ani opticky zmensit :(( je to strasnee.. preco prave ja ? s malymi prsiami som sa zmierila,uz na to kaslem.. ale s tym nosom neviem co spravit.... uz som s nim pretrpela 17 rokov... na zakladke bolo par urazok kvoli nosu, ale nic moc.. aj teraz sa najde par ludi ... ale MNE to vadi proste... uz sa dakedy normalne bojim chodit do spolocnosti...viem,mozno ze si to len nahovorim do hlavy ze kazdy na mna kuka aj ked to tak nie je.... aj ked mi nejaky chlapec povie ze sa mu pacim a tak, si vzdy myslim ze si zo mna len robi srandu, vsak kto by sa ukazoval s takym nosorozcom ako som ja :(( fakt mam dakedy take dni, ked na to furt myslim a hnevam sa na otca po kom mam ten skvely nos.. ale preco prave ja ? preco ho nema brat ? on je chlapec, jemu by to az tak nevadilo.. ale nee.. on ma pekny nostek, len jaaa :(( ooch.. ja uz fak neviem co s tym... neviete nejake rady ? dajake triky ? aky uces alebo cim ho zamaskovat hmm ? moje sebavedomie je uz aj tak nulove,a ten nos.. jaaaaj.. tak uz je pod nulou :(( ......... inac som usmievave dievca a je so mnou sranda aj vsetko, aj kamosov mam.. ale proste neznasam ked si ma ludia pamataju podla nosa.. ze jouu pozri to je tota s tym krivym nosom a bla bla :( proste zle mi to padne...
Mám komplexy - krivý nos
leilinka,
plasticke operacie sa uz daju robit aj na splatky a skutocne, v nemocnici vyjdu ovela lacnejsie. Ja som bola napr. u Dr. Kovaca v Banskej Bystrici a on ma ceny myslim ze od 16tisic do 21 tisic SK. Zavisi od komplikovanosti operacie.
su aj klasicke statne nemocnice, kde ti to urobia lacnejsie ako v sukromnych klinikach, vacsinou je ta cena polovicna, ale dlhsie cakas
moja spoluziacka ma ten najkrivsi nos aky som kedy videla..velky a ma ho zahn uty na jednu stranu...proste ja kebyze taky mam som v takej depke ze koniec...a teraz pozor..je neoficialne uznana za najkrasiu babu na skole..proste sa vie pekne namalovat ma dobry uces a je to taka kocka ze by som dala vsetko za to kebyze vyzeram ako ona...
vzdy je nadej...
Zalezi od rozsahu modelacie.Ci chces spicku,ci kridla... skus mrknut na nasledovne:
www.chirmed.sk
www.interklinik.sk
www.esthetic.sk
www.siklienka.sk
awojte kolko stoji priblizne taka operacia nosa mne sa zda ze mi to dakto hovoril a ze je to okolo 10000 sk..mno neviem presne ak dakto vie tak pls napiste
no mam tiez podobny problemik.....a tie reci ze ho nemam vobec velky atd.vobec nezaberaju..alebo ze su aj horsie veci ako to .....mam len 15 a mozno si myslite ze co taka soplana moze o tom vedet ale verte mi ze je to fakt hrozne....ja uz neviem co mam robit ....na plastyku chcem ist ked budem mat 18..takze este si pockam ale fakt ze je to jedine riesenie aj ked mamina vydi ako sa trapim povedala ze ma podpori a ze mi to aj pomoze zaplatit takze uz len cakat a trpiet.............................leilinka tak ja ti to fakt odporucam mas uz na tvoje stasitie sedemnast a mozes to vlastne podstupit aj teraz moze sa to od 17 alebo niekedy aj od16 takze ti radim ak sa nechces dalej trapit mala by si nad tym vazne uvazovat
Ale,ale ale preco tolko smutku? Vies si predstavit ze by ti chybala sanka,narodila si sa bez oka (ako moja spoluziacka)alebo by si mala okrem kriveho nosa aj krive zuby a odstavajuce usi? Pozri na taku Adelu Banasovu,este sa vie z toho aj zasmiat. Ja mam nosisko teda strasne-krive a este aj taky kostnaty ho mam,no hruza! a v skole mi chalani vravievali ze mam nos ako Talian ko..t
Napriek tomu som sa vydala a mam 3 nenosate deti (chvalabohu)a som stastna ze som zdrava a inteligentna xixi.Tiez som velakrat rozmyslala nad plastikou ale nikdy som na nu nemala prachy,ale co uz.Aj napriek nosu som stastny clovek .Tak sa nad tym netrap,nestoji to zato,ver mi,ja mam na to nos.
budem ti drzat palceky, dovtedy svoj nostek lub a poved mu ze raz si ho das vylepsit, aby bol ty aj on este viac spokojny:)...okej?
ked je riesenie, netreba smutit...:)
noo hej.. aj ja si myslim ze jedinym riesenim moze byt len plastika.. tak dufam ze mi to raz vyjde a uz konecne budem spokojnaa...