brať či nebrať HAK?

monicka2509

tak mala taku spolahlivu lekarku,ktora jej ich predpisala bez odberu krvi...a kocka odpadavala a odpadavala a tvrdlo jej brucho,prisli na pohotovost uz fakt v poslednej chvili,pichli jej akusi injekciu a uz bolo fajn...proste mala zodpovednu lekarku...ano gabca beriem,lebo mne boli robene krvne testy,na zaklade ktorych mi lekarka zvolila vhodnu hak...

gabca

tak to fakt nechapem.....skoro zabili tvoju kamosku, teda mas dost osobnu zlu skusenost s hak....a ty aj nadalej ich beries?tak toto uz je fakt sila...

monicka2509

ja ich beriem uz rok a som spokojna,viem,ze maju aj vedlajsie ucinky..moju kamaratku skoro zabili...ale ja si zivot bez nich neviem predstavit..je to len na tebe ci brat al.nie

sandy889

A nie sú tabletky, hociaké tabletky bordel? ja by som chcela poznať skutočné účinky zo života nie tie rozprávky z letáčikov

sandy889

a nemala si s ňou nejaké problémy? tabletky sú vo všeobecnosti svinstvo ale... mala si s tým dobré skúsenosti?

wia

Hm, ja som ju vysadila pred 3 mesiacmi... jednak sa mi to už protivilo, jednak sme aj uvažovali nad tým, že ak príde dieťa, tak je to ok. Lenže teraz mi kvôli zdravotným problémom lekár povedal, že otehotnieť aspoň pol roka nesmiem, takže mám vážnu dilemu... Brať ju znova? POvažujem to za svinstvo a protiví sa mi to... ale na druhej strane budem riskovať, že splodíme degenerované dieťa a ešte aj svoj život? Do prčič...