Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pamätáte? Pytala som sa ako si sama spraviť potrat

Príspevok v téme: Pamätáte? Pytala som sa ako si sama spraviť potrat
sally

Chcela by som vam vsetkym, kt. ste mi pisali a radili podakovat..bola som nakoniec na tom potrate..este sa necitim celkom ok ale verim, ze to bude v pohode.vsetko som nakoniec povedala jednej kamoske a ta to bez mojho zvolenia povedala rodicom..bola som az prekvapena ako zareagovali..kamoske som ale nepovedala, kto to spravil.povedala som , ze som ho nepoznala..a nakoniec za mnou prisiel on a podakoval mi, ze som ho neprezradila a cely vylakany sa zacal vyhovarat na dovody preco to spravil..vraj alkohol,tuzba po mne atd..to uz neriesim..zhodla som sa s nim, ze uz sa mi nikdy neukaze na oci..a schuti som mu vykricala do oci vsetko co si o nom myslim..verim, ze uz bude vsetko ok a naozaj vam vsetkym velmi pekne dakujem za poradenie..

lilun

mam rovnaky nazor ako panika, co sa tyka zalozenia tejto temy. ak chce niekto polemizovat ci je potrat vrazda alebo nie, nech si vytvori svoju temu.

miri413

sally: spravila si nakoniec velmi dobre a som rada, ze sa aj citis dobre a s tym debilom si si to vyjasnila =) vidis, ze si sa nakoniec vo svojich rodicoch mylila, drzim palce v buducnosti :)

nashira

Pre ryba:Tak skusim sa k tomu vyjadrit.Preco je zena vrahom? Ked sa rozhodujes ci niekomu zivot ponechas ,alebo vezmes....rozhodujes sa ci ho nechas zomriet ,alebo nechas zit....si vrah ,alebo niesi....podla mna taky clovek je vrah.Teraz mozno mladu zenu nebude trapit svedomie ani vycitky....no raz ked bude chciet dietatko a narodi sa mozno zacne premyslat o tom dietatku ,ktore mohlo byt ,ale nieje.Niekto nema vycitky cely zivot....niekto ma vycitky po cely zivot.Je to o mysleni a hlbke citlivosti,empatii atd. a aj o viere.Plod ....najdes vela ludi ,ktori nazyvaju pociatocny zarodok plod ,alebo Zuzka,Lenka,Matko a inak.Niektore deti maju meno este pred pocatim.Mam kamosku co mala potrat ked mala 15 teraz ma 30 a marne sa snazi uz niekolko rokov otehotniet a nejde to ma vela sponntannych potratov za sebou.Zo skusenosti vidim ,ze potrat vo vacsine prinasa len komplikacie psychicke aj fyzicke.Nechcem ,aby to vyznelo ,ze bicujem tych co su za potrat ,ale to najdolezitejsie co chcem povedat je,ze je to nezodpovedne riesit smrtou dietata svoje vlastne zlyhanie.Existuje antikoncepcia a ine metody ,ktore zabranuje nechcenemu pocatiu......TO by si mali uvedomit vsetky zeny a dievcata.Vynimka je ked je zena znasilnena ..........aj to sa da riesit ,aby sa zivot zachoval.No tak to je moj pohlad s vedomim,ze nikoho nepresviedcam o svojej pravde len pisem co myslim a citim.

panik-a

sally zalozila tuto temu pre tych, ktori s nou komunikovali zrejme v jej najtazsich chvilach zivota. Uvedomte si, ako sa citila, co prezivala-ak si ten zakrok chcela spravit sama!!!

nie som zastancom potratov, ale obvinovat ju, ze je vrahyna je chore a zvratene.Prajem ti Sally, aby si sa dala co najskor do poriadku a uz nikdy nemusela nieco taketo zazit

ryba60

Chcel by som sa spytat na jedno. Ked zena ide na potrat, preco je vrahom dietata ? Ved to je plod, plod lasky a pod. Preco je to pri potrate dieta ? A zrazu je osoba zenskeho pohlavia -nemusi to byt zena, moze to byt dievča-je vrahom dietata.Do porodu je to plod,alebo dieta?? Nezalezi na tyzdnoch.Nie som zastancom potratov,ale nie som ani proti.Potrat je sice zasahom do prirodnych pochodov,ale kolkorat si aj sama priroda nieco poskodi,znici.Preco si nenamyslame, ze nie sme "vrahovia" ,ked jeme vajcia a nedovolime im aby bol z toho potomok?? jeme kury,kacky.prasata apod. ???

asdfjklô

moja, ja ti neberiem nazor. ja som si tiez povedala len svoj nazor... a myslim, ze som nikoho nenapadala, ani neurazala.

renky

ok, ja neberiem tvoj nazor a ty neber ten moj prosim:) je mi luto autorky, ale stale si to myslim a aj budem a aj to co som napisala si za tym stojim...