Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Očný tlak

elmer

zdravim neviem mi niekto poradit, bolia ma oci nieco ako tlak, viem ze to moze sposobovat glaukom atd atd uz som tuto diskusiu presiel, len by ma zaujimalo ci mi nevie niekto povadat, ak uz niekomu diagnostikuju glaukom, znamena to ze skor ci neskor oslepne aj ked sa lieci? alebo len nelieceny takto konci

danka42

Legio, ja mám tiež zlý očný tlak, ale aby ma oči neboleli, kúpila som si v lekárni čaj očianka roztokovova a varím si každý deň za hrnček. Fakt oči prestanú bolieť. Pijem to už asi rok. Skús.

legio

Dobrý deň.
Mám 16 rokov a vysoký očný tlak mi zistili v 15.Odvtedy už užívam 2 kvapky,pretože po tých prvých ma pálili oči a bolo to ešte horšie.Teraz mám kvapky Xalatan,asi 2-3 týždne som mal pokoj,ale teraz keď si ich kvapnem,tak ma pália oči.Ráno vstanem stým,že ma oči bolia.Keď mi očný tlak zistili,mal som 31 pravé a 27 ľavé,alebo naopak.Teraz sedím pri počítači,oči ma bolia a aj hlava ,už neviem ako sa mám na ten monitor pozerať.Stále cítim,akoby som mal veľa sĺz a akoby mi pomohlo dostať ich von.Proste,asi mám veľa tej tekutiny.Mohli by ste mi poradiť,čo mám urobiť?

cumlicek80

Pred 2 týždňami mi diagnostikovali zelený zákal. Kvapkám TRAVATAN, dneska som bol na premeranie VOT pravé mám 19 a ľavé stále vysoké okolo 29 mimochodom hrúbku rohovky mám 600 že vraj hrubá môže mi niekto poradiť nejaké homeopatiká alebo niečo aby som aj z druhého oka stiahol tlak? Ďakujem

RNG

Inac na syndrom sucheho oka(tj zapal slznych kanalikov) pouzivam s uspechom kvapky koloidneho striebra.
Na zapaly infekcneho razu(brhlenie oci spinavymi rukami ) zas kvapky roztoku GSE(3-4 kvapky na pol deci vody, nie viac!!!! a podla moznosti destilovana voda.

RNG

odvadzanie ocnych tekutin moze byt zablokovane aj viralnym zapalom, sposobenym v nas vzdy pritomnych virusov(herpesy, hpv, ebc cmv, ale najpravdepodobnejsie herpes simplex V 1
HSV1, ktoreho ma v tele prakticky kazdy cely zivot.)
Peto odporucam antiviralne minimum kazdemu teda aj vam: selen, zinok, probiotika, pripadne aj silnejsie, najdete ich v roznych temach na virusove choroby.

eliz

Mne sa zdá že Bratislava má 2 tie prístroje, ale aj tak je to málo, treba zarátať aj ľudí zo západoslovenského kraja.