IN.ko

sinderela

TAKZE MOJ NAZOR ZE EMMA FOREVER IN.KO NEVER :-D...TAKZE TAK...A ESTE ZE JE TRAPNE AK TIE DARCEKY V INKU NOSI POLKA SLOVENSKYCH DIEVCAT...RAZ SOM SI DAVNEJSIE KUPILA IN.KO A BOLA TAM NEJAKA RETIAZKA S 3 SRDCAMI...TRAPNA A LACNA...SKONCILA HNED V KOSI A TO BY SOM CHCELA VIDIET ZE KTO JU NOSI....SUHLASIM ZE JE TO TRAPNY CASOPIS A ,,DRAHY,, ZA TIE PENIAZE...PRETOZE TO CO TAM NAJDES JE UBOHE...MOJ NAZOR...:-)

v

konecne ma niekto podobny nazor na tento "magazin" ako ja..vela bab v mojom veku(16) ho cita ale ja si kupujem radsej evu,emmu,style a podobne..a co sa tyka darcekov..naozaj nepotrebujem nausnice,ktore bude nosit polka slovenska ani hrackarske sminky..

hroska

ano..akoze najviac ma doteraz pobavil clanok ze co si mysli chalan ked sa kam pozera..napriklad..nalavo hore: mysli co bude robit vecer..a podobne:D..preboha..som to citala s kamoskou a skoro sme sa dostali od smiechu:D:D

karine00

Podla mna je to casopis pre 12rocne holky, ktore fakt nevedia nic to o vztahoch, v casopisoch sa dozvedaju prve info o sexe, a ani nevedia ake kraviny v tych casopisoch pisu. Ja v ich veku, teda od 13 som citala Bravo Girl, no bohuzial aj ten sa uz pokazil...Nic moc. A odkedy som na strednej tak taky casopis ani neotvorim..Naozaj tie clanky typu ako zbalit chalana mi pripadaju trapne a hlupe.

wladimira

JA si kupujem In.ko zacala som si ho kupovat od zciatku ejs uper pisu tam super veci ktore su squele!! a darceky su tiez super a Cool mne ani nejde o darcek ako otom co tam pisu vsetko o soubiznise chudnuti sporte dobrich rada horoskop atd....je to moj naj casopis....

milasik_666

no,In.ko odoberam uz pol roka a poviem vam nebyt tych darcekov,asi im ho obucham o hlavu!vsetky tie ich trapne nazory na chudnutie..a ako mozu vobec napisat ze:zacni chudnut do leta maj pekne brucho,komu sa uz len pacia sunky fuj ble..a spol.myslim si ze casopis by mal podporovat zdrave sebavedomie bab a nie nicit ich tymito kecami hned od 12-tich rokov.Uprimne si povedzme ze ten casak citaju aj 12-stky.Vsade viziabnute modelky..no coment..a este je trapne ako tvrdia ze spravili sme rozhovor s tym a tym..blablabla v Holywoode netusia kde je SK a nie este aby davali rozhovory.A ich rady ohladom pleti..Myslim ze najnovsie je tam C.Diaz a nadpis:Cameron radi..a ku tomu vyrobky ze Nivea..klesa na urovni.A to velmi rychlo.

nancy9233

ludkovia kto mi vie poradit potrbujem videt aspon ukazky z filmu STASTIE NA DOSAH s Willom Smithom prosiiim suurne...dakujem:)))