Plavaren v Trencine - plesen?

lea

agina, skus na bradavice homeopatika, jedine to mi pomohlo. tiez som s tym roky zapasila a po homeopatikach to za 1 mesiac zmizlo.

lea

ja poznam ludi, co sa kupu v Piestanoch v 5* hoteli s plesnou nechtov a pasovym oparom, takze taketo nakazy mozu byt vsade. to by musel pred vstupom do bazenu sediet lekar a kazdeho kontrolovat, aj to by vsetko nevychytal. snad jedine more je ciste, vdaka soli.

agina

Tak ja som z Noveho Mesta nad Vahom.Do trencianskej plavarne som chodila velmi rada, bolo to tam super, novucicke,az dovtedy, odkedy som si odtial priniesla bradavice na chodidle. Dva roky som s tym zapasila, takze kryte plavarne odvtedy nenavstevujem.

barbinka

ok, to je jasné. ja som ti ale písala za tú pleseň hlavne. poviem ti takto: ja s priateľom chodíme do jedného veľmi luxusného klubu, ktorého súčasťou je aj bazén (okrem iného). a on v tom bazéne chytil pásový opar (je to vírusová infekcia a spôsobuje len samé problémy). môžem ti povedať, že ten klub je na takej vysokej úrovni, chodia tam samí snobi a rôzne slovenské ,,celebrity´´. a od niekoho takéhoto to chytil. takže podľa mňa to je dosť jedno tá úroveň. potom už asi len o estetickú stránku plavárne. neviem no.

barbinka

som z bratislavy. je jedno na akej úrovni je plaváreň. pleseň môžeš hocikde, lebo tú pleseň tam môže priniesť hocijaký človek. preto všade treba chodiť v šlapkách.