Takmer kazdy mi hovori ze mava sech bez ochrany ze muz nakonci sa vystieka mimo zeny... Myslite ze je to v pohode ???Aspon bezpecne.? lebo takmer kazdy to ma takto.. aspon v poslednej dobe...Moj osobny nazor je ze je to bezpecne co myslite vy????
Sex bez ochrany, vystriekanie mimo ...?
no my to tak s priatelom praktizujeme nejakeho pol roka a to dennodenne...bez hak bez kondomu...nikdy sa do mna ale neurobil. Ale ved keby nahodou sa nieco stalo tak babtko pravdepodobne nebude prekazkou
vsetko je to super a velmi prijemne, ale velmi nebezpecne. My to sem tam praktizujeme, ale nestoji to za ten strach pred menstruaciou, ci dostanem, alebo nie.A len pri pardnovom meskani uz koncime s nervami...
tak to blahozelam... :)
no toto sme praktizovali aj my s priatelkov a momentalne je v 6tom tyzdni, hehe super strasne sa na babo tesime aj ked mam len 19 a ona 18
rozhodne to bezpecne nie je.
majo23 nemoze keondom lebo hned ako si ho da tak mu padne...a proste nevieme preco
ano ikona,priznavam dobrovolne a bez natlaku-ja som otehotnela tak ze sme davali pozor,ta druha varianta bol kamaratkin pripad,tiez som to uviedla na seba,na vystrahu-na zaklade skusenosti ze mozne je naozaj vsetko,pretoze mam pocit ze vela ludi to berie na lahku vahu...apropo-mas dobry postreh:-)
lebo v predoslej teme si otehotnela tak, ze vam praskol kondom /+pouzila si escapelle/ a v tejto si otehotnela tak, ze ste isli bez ochrany, s tym, ze ho partner vytiahne..no zaujimave..nejak sa ti to domotalo nemyslis?
ikona-zatial jedno,preco?