chlpaty chrbat

baby

len si to nerob epilatorom, veru dlho to nevydrzi, skus orient. epilaciu www.nefretete.sk
s zajdi za gynekologom, nech Ti spravi testy na hormony, a v pripade, nasadi hak
v sucastniosti to ma vela mladych bab, ale presne o tom nehovoria, je to dobou

rumba9

skusala som to epilatorom a nie je to ktovieco, velmi to neboli, ale nevyddrzi to. mamina ani estra nic take nema, asi pojdem tomu doktorovi s tym..a najhorsie je to v lete na kupku:/

tajnaaa

PS. A ešte, je blbosť, že to má maloktora baba. Má to dosť dievčat. Len sa o tom tak nehovorí..lebo sa každá za to hanbí. Tak isto ako aj ja. Ale nieje to problém, ktorý sa neda riešiť.

tajnaaa

Ja mám to isté a nie len chrbát..Mám to sto krat horšie a snažím sa s tým žiť. Priateľosi to určite nebude vadiť, neboj. Keď má teda aspoň trošku rozumu. Mojmu to nevadí...Choď s tým kožnej na testy, alebo na endogrinologiu. Na endokrinologii mi zistili veľké množstvo mužských hormonov, chceli mi dať na to lieky, len som odmietla, lebo z takých sa priberá. Skús zbehnúť aj na gynekologiu, je na to antikoncepcia. Myslím, že sa vola Diane35. Veľa dievčatam s týmto problémom pomohla. Ja som ju ešte nevyskušala. Ale chystám sa na to. Depilacia a prave na chrbate dosť bolí, mam to vyskušané... Pokial ti nezistia väčšie množstvo hormonov, tak to bude genetika a žiadne lieky ti nepredpíšu. Jedine potom tá depilácia.. Držím palce

sobota

a mozno mas v nerovnovahe hormony. Skus navstivit koznu alebo gynekologicku. Hlavu hore ;) urcite sa s tym da nieco robit

rumba9

jemu t o asi nevadi, teda, nerozpravali sme sa o tom, ale ja mam z toho komplexy...maloktora baba to ma..a je to skarede, strasne nieco:((

sobota

Skus depilaciu voskom. Je to na 3-4 tyzdne a potom ti budu rast jemnejsie chlpky. A ked to vadi priatelovi, tak nech sa nad sebou zamysli, co je prednejsie..