moja priateľka má 14 mali sme spolu pomer bez ochrany aj bez antykoncepcie ide o to že sa bojím aby neotehotnela som sa chcel opýtať že či môže otehotnieť aj vtedy ak som si v ten deň ako sme mali pomer vymasturboval dva krát po mimo a potom som mal ten pomer prerušovaný ale som počul že pri sexe vyteká semeno stále!!!prosím píšte aj na mail
pomôžte som v koncoch
Ak ste sa milovali dnes,alebo vcera tak isto chod kupit tabletku ,,po,,
V takej situacii sme sa asi neocitli preto, ze sme pouzivali viac rozum ako - s prepacenim - vtaka, nemyslis? Je pekne, ze tu na nas utocis, ale za takuto situaciu si mozes sam...alebo ta znasilnila?
Jaj kamoško to si mal nabaliť dáku 15 ,ale keď zbalíš decko potom nelamentuj.V danej situácii je to najmúdrejšie čo ti môčeme poradiť,ak samozrejme nechceš aby deti mali deti.
a kedy ste spolu spali? ak menej ako pred 74 hodinami, tak si este stihne dat tabletku "PO"...a ak je to viac ako 4 dni tak si moze ist kupit test...a k doktorovi ist moze, na teba sa gynekolog pytat nebude...
Keď nepôjde abude tehotná pôjdeš aj tak a ešte bude z teba aj tatko.Na gynku má ísť len ked je vtom.
Myslim, ze na to si mohol mysliet ovela skor, ked vies o tom ze je to trestny cin. Ale to teraz nie je podstatne. Ak to stihas do 72 hodin, okamzite zbehni do lekarne a kup Escapele-tzv tabletku po. Inak by som ju neodporucila, ale kedze ma tvoja partnerka(respektive to dieta) este len 14...a nech ziadne nabuduce ani nie je...kde ste nechali rozum???
No na to si mal mysliet skor, nie??