ahojte vsetci.mam chalana a velmi ho milujem,ale asi pred pol rokom som ho podviedla zo spoluziakom pred let.prazninami.teraz ma to velmi trapi a lutujem to.vzdy ked som s nim ma strasne tazi sved.ale povedat mu to nemozem urcite by sa rozisiel.co mam robyt?stalo sa vam uz to?dikes
Nevera
podla mna je nevera najvacsia zrada voci tomu druhemu.
Marty total súhlas. Ten kto miluje ten nepodvedie ani pre alkohol ani pre iné veci nie to ešte preto, že chce skúsiť niečo nové. To je absurdné. Zamilovany človek nechce iného ani na jednu noc.
podla mna je to blbost ze nevera-alkohol.za volant si tiez nesadnes ked si opyta.ked niekoho naozaj lubim urcite nejdem skusat nic ine lebo som spokojny s tym co mam.podla mna ty ci podvadzaju druheho ho az tak nelubi ked hladaju nieco ine.podla mna je to lepsie ukoncit ako takto trapit vztah a klamat niekoho kto vas naozaj lubi a toto by vam nikdy nespravil.potom si skusaj a hladaj kolko chces!
uz si sa dost potrestala, netrestaj aj jeho. tazi ta svedomie a este dlho bude, to je trest, tak to tak ber a nic mu nehovor. snaz sa to uz nerobit a budes si viac vazit vztah.zelam ti aby si bola stastna.
ja si myslim,ze to je taka dlha doba,ze by ti mohol aj odpustit.teda neviem,ake je to typ cloveka,ale mne keby povie frajer,ze bol s nejakou inou,ked bol opity (na chate-co sa nestane,pretoze by som ho nepustila.haha) tak niekedy si myslim,ze by som mu odpustila,pretoze ho lubim.
je to na tebe,ci mu to povies,alebo nie.ale ja neveru zatlkam.
ak vieš,že mu to ten spolužiak nepovie-ak je galantný,tak mu to nepovedz.v živote sa stávajú chyby,aj keď sa za ne niekedy veľmi draho platí.svedomie ti je dostatočnou výstrahou.už si si svoje odtrpela.
bola som na chate trochu som pila.mam 19a on je moj prvy chcela som neviem.skusit nieco ine.
no je fajn, že Ťa ťaží svedomie, naozaj ho miluješ. Ak si bola opitá, dá sa to pochopiť, ale to si musela byť totálne na mol... Ja by som sa s tým priznal. NO je mi Ťa ľúto. Chcem ti len popriať veľa šťastia
radsej mu to povedz ty ako by sa to mal dozvediet od niekoho ineho.....aj ked po takej dobe ziadna vyhra
bolo to pre mńa to najhoršie čo som kedy zažil, lebo je to pre toho druhého strašné podcenenie. Ak s tým dokážeš žiť, nepovedať mu to a miluješ ho zo srdca a už mu to nespravíš, tak na to po strašne dlhej dobe ale len z časti zabudneš. Lebo vždy keď sa Ti pozrie do očí a povie ti ako veľmi Ťa miluje, budeš šťastná no zároveň nešťastná. Ja byť tebou, poviem mu to, pretože nebudeš šťastná. Nech sa stane čokolvek.