prosim vas ma tu niekto s tymto skusenosti alebo s nejakymi inymy potratovymi tabletkami prosim piste vase nazory na ich uzivanie a ucinky dakujem
RU 486
Toto ozaj uz neni normalne, kam ten svet speje... Ženy nehanbite sa za to ze nad tym vobec rozmýšľate ?
Vanivy, nie som proti potratom. Ale naozaj to rieš cez gynekológa. Objednávať neznáme látky z internetu nie je riešenie.
PS. Ak si objednávku zaplatila, tak môžeš to riešiť cez políciu.
Dobrý den dala som si už před 3 tyzdnaˇi objednat potratovy set a nic mi nepřišlo dokonca aj potvrdenie objednávky mi na e-mail přišlo surne to potrebujem :(
Mate niekto skusenosti so strankou tabletky-potrat.net ?
Dakujem za prednasku.
Urcite toho nelutujem.
Ani ja ani moja zena.
Ledva stihame deti dve.
Ale vy si mozete urobit pokojne aj desat.
Drzim vam palce.
Jozef, ak sa ešte dá, zachráňte svoje dieťa (ak tú tabletku manželka užila len nedávno). Nechcela ju, bola hysterická, robili ste na ňu nátlak. Možno sa to zdá v poriadku, ale medzi ženou a dieťaťom sa od prvých okamihov tehotenstva vytvára puto, ktoré nemožno len tak ľahko preťať. Taký potrat môže byť koncom vzťahu medzi mužom a ženou. Ak muž dotlačil ženu k takému riešeniu, ktorému sa bránila, s najväčšou pravdepodobnosťou sa u ženy prejaví postabortívny syndróm s neutíchajúcimi výčitkami svedomia, bude obviňovať muža za svoje nešťastie. On je v pohode a ona trpí. Už len pohľad na muža jej to hrozné tajomstvo bude stále pripomínať. Ak by ju naozaj miloval, nedovolil by, aby podstúpila potrat a teraz takto trpela.
Aj vy ste raz boli v 7 týždni prenatálneho vývoja v lone svojej matky. Pre ňu a pre vášho otca ste však neboli deckom, ktorého sa treba zbaviť. Ak sa už nedá nič robiť, aspoň to oľutujte. Zabili ste svojim deťom súrodenca.
Zo zenou mame 2.deti,znova otehotnela.dalsie decko si uz nemozme dovolit.
Po ziadnej stranke.
Rozhodly sme sa ze skusime tu tabletku.
Bola v 7 tt.
Najskor o tom nechcela ani pocut.
Bola hystericka ,
Nakoniec si dala povedat a obiednal som to.
Mozem povedat ze vsetko preslo v poriadku.
Tak ako tam aj pisu.
Mala nieco ako silnejsi menzes.
Normalne to funguje.
Cauko.
zabíjať takto nevinné dieťa je naozaj ... diabolské. Ženy, nevidíte, že vás ten klame? Ak sa dáte nahovoriť a urobíte to (lebo najprv vám to predstavuje ako dobro a vyriešenie vašich problémov), on sa len škodoradostne smeje: zničil človeka, ktorého tu chcel mať Boh, vy máte na rukách krv vlastného dieťaťa (čo vám bude potom s radosťou pripomínať a obviňovať) a zničenú psychiku i život ...
Sv. Matka Tereza povedala: Ak je matke dovolené zabiť vlastné dieťa, čo bráni, aby sme sa nemohli zabíjať navzájom?
A Ježiš: "Čokoľvek ste urobili jednému z týchto mojich najmenších bratov, mne ste urobili." Môže byť medzi nami ľuďmi niekto menší ako nenarodené dieťa?
Ale je tu riešenie - ísť k Ježišovi a prosiť o odpustenie. On vám odpustí a zahojí rany, ktoré ste si sami spôsobili, keď ste povedali svojmu dieťaťu nie ... Ježiš sa ujal vášho dieťaťa a postaral sa oň, lebo On sa ujíma všetkých maličkých. Ujme sa aj vás, lebo vo svojej bolesti a trápení po potrate ste aj vy maličké. Len proste ...
dievčatá nerobte chybu, chcete si pokaziť život a mať už navždy výčitky svedomia? tých sa už nikdy nezbavíte, prídu skôr či neskôr. nedajte si vtĺkať do hlavy, že dieťa je problém, že je dieťa strašiak. pozrite sa na deti vo vašom okolí, sú to milé a nevinné stvorenia a vaše dieťa, ktoré čakáte, je také isté. nezabíjajte ho, ste ženy a je pre vás prirodzené milovať svoje dieťa. nenechajte si ho vytrhnúť iba pre to, že niekto na predaji týchto liekov poriadne zarába. je im jedno, že ublížia vám a že ich zbraňou zomrie vaše nevinné dieťa. mnohé príspevky na internete o tom, aké to bolo s touto tabletkou super napísali práve ľudia, čo ich na slovensku nelegálne predávajú - iba preto to tam napísali, aby vás oklamali, že to bude s tabletkou bezproblémové. nikdy nebude. potrat nie je bezproblémový, potrat je vždy obrovská strata, ktorá bude navždy bolieť. rozhodnite sa teraz správne a v budúcnosti budete šťastné, že ste si svoje dieťa nechali, budete ho milovať najviac na svete. to je jediná správna cesta, inej niet. a budete po nej jedného dňa kráčať hrdo a s radosťou.
v prílohe posielam obrázok, ktorý som odfotila z môjho e-mailu. totiž, na stránke, kde jedna pani nelegálne predáva potratové tabletky aj u nás na slovensku, sú mená a dokonca niekedy aj fotografie žien, ktoré si u nej objednali potratové tabletky na dobierku a z nejakého dôvodu si zásielku neprevzali. pani sa rozhodla zverejniť zoznam mien týchto žien, takže každý, kto sa na stránku dostane, zistí ich totožnosť. tieto ženy tu visia ako na nástenke hanby až dovtedy, kým to bude majiteľka stránky chcieť. keď som reagovala vo fóre na tejto potratovej stránke, či je vôbec legálne takto zverejňovať mená žien, majiteľka stránky mi na stránku zablokovala prístup a poslala mi tento "milý" e-mail. takže dievčatá, toto sú ľudia, ktorí s falošnými identitami vám na fórach nahovárajú, že chemický potrat je skvelý....
Ja som si objednala potrat. set do 22 tyzdna.. nikdy viacej by som to neurobila..!! jedna tabletka sa davala jeden den a potom dalsie vaginalne. spolu 12 pil. . Po uziti mi bola velka zima, triasla som sa, ledva som sa dostala do kupelne, na horucu vodu.. o par hodin na to, som dostala obrovske kontrakcie, mala som pocit ze mi trhaju vnutornosti, stale silneli, dostavala som sa do stavu, ze som nevnimala od bolesti ani okolie.. v tom mi odtiekla plod. vodaa zacal porod/potrat/ kedze som bola uz vo vysokom tt, po tejto neskutocnej psychickej ruine kedy som zo seba v obrovskych bolestiach vypudila mrtvy plod/dieta/ s mnozstvom krvi, musela som okamzite volat lekara, nebola som pripravena na taketo neico. ja radim urcite nie !! vzdy sa poradit s lekarom