ahojte. mate nejaku skusenost s touto kozmetikou? mam zmiesanu plet a vela akne.pravidelne rano aj vecer si plet vycistujem s garnier pure a natieram s s kremom garnier.teraz neviem ci je to v tom alebo nie, ale odkedy to pouzivam, tak mam pocit ze vyraziek mam cim dalej viac..kamaratka mi povedala, ze si mysli ze je to preto, lebo ten garnier napomaha k tomu, aby najprv vsetky tie vyrazky cim skor vysli a potom ze uz ich bude menej a menej..ze sa to tak vycistuje..no ale neviem.nemate s tym skusenost? neviete ako je to? ci je to tak alebo nie? dakujem za odpovede.
kozmetika GARNIER
ahojte:) ake mate skusenosti s touto kozmetikou? je prirodna vsak? co konkretne pouzivate?
Ahoj, ja som v mladosti tiež používala všetko možné a nakoniec my pomohlo keď som úplne vysadila kozmetiku ktorá je určená na mastnú pleť a kúpila som si v lekárni kompletnú sadu na citlivú pleť. Mám Biodermu /čist.krém,pleť.vodu,denný krém/, dobrý je aj Eucerin na citlivú pleť. Úplne to pleť upokojí, a potom stačí ošetrovať akné už len lokálne, napr.potierať čajovníkovým olejom, celkom mi pomohol aj ten lokálny zelený krémik od Vichy-15 ml. Mne to pomohlo, pleť mám už oveľa lepšiu.
ajoj, no ja mam rada kozmetiku garnier, ale skor radu na tvar Fresh alebo Essentials, neskusala som Pure ale moja naj kamoska ma tiez problemy s akne a mala celu tuto radu Pure a tiez sa jej nahadzalo este viac vyrazok, byt tebou hladam nieco ine a nepouzivam to...naozaj...pa
ahoj, ja som mala mary kay a velmi to nepomohlo, chvilu mi pomohol garnier,ale od isteho casu ani to,tak od vianoc pouzivam vichy.kazdemu nieco ine sadne.Ked som vsak mala hrozne akne len na jednej strane tvare,tak som pochopila,ze to asi nebude len tak.Mam 26 rokov,tak pubertu snad za sebou.Zacala som si postihnute miesta rano a vecer potierat silnym odvarom z cerstvej salvie (pestujeme) a pit zihlavovy caj na precistenie(tiez z cerstvej zihlavy). Po dvoch tyzdnoch su vyrazky prec, horsie to bude s flakmi,ktore mi ostali, ale to uz nie je take dramaticke. Inak mam stale vichy a cez vikend garnier cistiaci gel (cestujem,nechce sa mi stale so sebou vlacit),ale vlastne je to aj jedno.Tot moja skusenost.Liecila som bylinkami. Pozor,salvia vysusuje, co bolo v tomto pripade vhodne,jednalo sa o zapal. Vela zdaru.
ahojte najlepšia kozmetika na akné je Mary Kay celá rada (make up, čistiaci gel, pleťová voda, maska a krém) stoja síce 1800sk, ale zaručene pomôžu....mala som strašne problematickú pleť akné som sa nemohla zbaviť, chodila som ku kozmetičke, ku kožnej a žiadna náprava. Až som sa dostala k Mary key a je to najlepšia značka úplne mi zmizlo akné a žiadne dalšie pupačiky sa mi nevytvárajú. Vrelo odporúčam !!!!
keď máš problém s akné tak choď ku kožnej
Detské mydlo a aknecolor nie je riešenie, skôr si viac ublížiš. Treba dodržiavať základné čistenie pleti každé ráno a večer(odlíčenie, pleťová voda,krém)Každému pomáha iná značka,v každej dobrej lekárni vám poskytnú vzorky.Alebo dobrá kozmetička Vám rada pezplatne poradí čo je na váš typ pleti najlepšie.
No pisem asi trochu neskoro,ale radsej neskoro ako nikdy:-))) no nie???
Ty sa vlastne cudujes z coho to akne mas???tu kozmetiku cely rad ihned vyhod do kosa.Kup si detske mydlo a nim sa umyvaj rano a vecer studenou vodou.Cez den sa moze pouzivat na zakrytie vyrazok aknecolor.Make-up tiez napomaha vzniku akne.
mne takisto garnier neurobil ziadne zazraky, preve naopak, aj ked mam suchu plet, pripravky na nu urcene mi vobec nepomohli....mala som zacervenalu plet, suchu....fuj
Čo sa tyka pripravkov na akne tak je to strasne individualne. Kazdemu pomoze nieco ine.Ja som mala niekolko rokov problemy s pletou a mozem povedat ze som vyskusala i mozne-nemozne,chodila od koznej ku koznej, a nic nepomohlo. Az nakoniec som sa dostala ku jednej dobrej lekarke a ta mi predpisala liek s nazvom Roacutan.Je to strasne silne, par mesiacov clovek trpi, ale stalo to za to. Odvtedy po akne ani stopa. Co sa tyka garnier, podla mna je to dobra kozmetika, ale ja by som nou neriesila akne. Skor je to len na prevenciu aby sa akne nevratilo a plet dobre vycistilo . Njahorsia kozmetika je clean and clear, to je pre decka, co maju asi tak jednu vyrazku. Co sa tyka Vichi s La roche takisto nie su dobre, nielenze to vela stoji ale ani nepomaha. Vichi dokonca skoncila v jednom teste ako jedna z najhorcich kozmetik. Moja rada: skusat, skusat...