Ahojte, chcela by som vedieť, či sa dá nejako predísť brušnej chrípke. Umývanie rúk asi nestačí. Myslím, že ju zažilo už dosť ľudí a nie je to príjemná skúsenosť. Ďakujem. Andula
"Brušná chrípka"
Citrovital obsahuje tu istu aktivnu latku(citricidal) ako GSE, ale v ovela nizsej kvantite.Takze ekvivalent ucinnosti mozno dosiahnut len s ovela vyssou davkou(odhad2 za 3 krat tolko), co cesky vyrobca nepise.Preto aj nepise naozajstnu koncentraciu citricidalu v citrovitale.
GSE ma 33% citricidalu.
Ahojte , ja vlastne čaj lapačo pijem už dosť dlho. Od minulého týždňa užívam ešte dvakrát denne "Citrovital" - extrakt z grapefruitových jadierok. Lenže v súčasnej dobe v našej rodine "frčí" brušná chrípka a bojím sa hlavne o deti, ktoré "ako deti" nechcú jesť preventívne žiadne tabletky. Majú 3,5 a 8 rokov. Čo sa mňa týka, ja mám imunitu úplne na figu, nakoľko som prekonala inf. mononukleózu, mala som pozitívne pľúcne chlamýdie, tvoria sa mi autoprotilátky,a porucha špecifickej bunkovej celulárnej imunity. Stále do seba niečo pchám, ale vôbec nemôžem povedať, že by som sa cítila lepšie. Musím len dúfať, že bude dobre.
Andula
Pau de Arco je znamy hlavne pod menom lapacho, ucinny je aj ako protirakovinny prostriedok.
Unkaria plstnata je Uncaria guaianosis. Jej ucinnejsia verzia je vysokohorska uncaria tomentosa(Vilcacora, una de gato, cats claw, kocici drapek, macaci pazurik?)
Este ucinnejsi je specialny extrakt z nich Samento, ktory som spomenul pri rakovinach a roznych "autoimunnych" a tvrdohlavych bakteriach, ako boreliozy, chlamidie a ine spojene s "autoimunnymi" casto.
Ahoj,Exitujú liečivé rastliny, ktoré na jednej strane podporujú optimálnu činnosť imunitnej sústavy a na druhej strane obsahujú účinné látky s protibakteriálnymi a protivíruso-vými účinnými látkami. List olivovníka má dezinfekčné účinky. Echinacea má stimulujúce protivírusové účinky. Pau D´Arco stimuluje imunitu, je účinný proti baktériám, plesniam, parazitom, vírusom, má antioxidačné, bolesť tlmiace a protizápalové účinky. Lyzín zabraňuje rozmnožovaniu vírusu herpesu a vyvíja protivírusové účinky. Unkária plstnatá patrí k najúčinnejším "posilňovačom imunity". Zinok je nenahraditeľný pre správnu funkciu imunitnej sústavy.
Ak bz si potrebovala vediet viac oyvz sa na moj mail. Ja tento vzrobok konyumujem denne a vobec nemam virozne zdravotne problemy. Ana
Chripka je virusove ochorenie, prenasa sa dotykom aj kvapockovou infekciou cez vzduch.
Takze v case epidemii sa treba podla moznosti vyhybat miestam s vela ludmi v malom priestore(obchody, kina, divadla, verejna doprava...)Umyvat si ruky, nikdy sa neumytymi rukami nedotykat sliznic(nos, brhlenie oci, oblizovanie prstov, hryzenie nechtov...)
No a ako stale zdoraznujem,zvysovat si imunitu voci viralnym branim roznych doplnkov(selen, zinok, vitamin C ,aloe vera, probiotika obsahujuce L.Bulgaricus, baza, astragalus, echinacea ,extrakt z olivovych listov, GSE,a silne antiviralne: Betulin Befungin,Larrea tridentata(chaparal
Ja si tvar(oci a nos) ostrekujem koloidnou striebornou vodou, niekedy aj ruky, ked si ich chcem sterilizovat, spray flasticku nosim stale so sebou.
nununu má pravdu. treba veľa probiotických výrobkov. ja ich papám každý deň.
myslím si že papať probiotiká a samozrejme hygiena
myslím si že papať probiotiká a samozrejme hygiena