Od kolkych rokov vam gynekolog predpise antikoncepciu??

danuska123

a mozem sa este opytat ? plati sa za bezne vysetrenie? ako ked idem po prvy krat alebo nieco take...ked berie vyteri a tak. plati sa?

machulka006

listicka26listicka : daktorí ti tu píšeu pekné sprostosti...nikto s tebou nemusí ísť na vyšetrenie, a už vôbec nieo otec :D:D:D pokiaľ si mala 15 rokov.

denisa

blackdaahli: rozmyslal si o tom, ze ked chce baba HAK, tak asi ma frajera? Co ak to zaplati on? A preco by 16 rocne dievca nemohlo zarabat dostatok penazi na HAK?
90% mladych dostava vreckove od rodicov, tak ho proste neprepije a neprefajci, ale usetri na tabletky. Pojde roznasat letaky,...
Peniaze su skutocne tym najposlednejsim dovodom, preco by malo ist dievca k lekarovi s rodicmi.

blackdaahli

listicka26listicka : ano musi ist s tebou ešte mama abo tatko na gyn.vyšetrenie.
nie si ešte dospela,a kto ti zapalti hak??? ked rodičia nebudu o tom vediet??? pochibujem že 16ročna bude mat 1.000sk na antikoncepciu

qiu

listička: žiadny sprievodný list nepotrebuješ. normálne mu zavolaj a objednaj sa, alebo tam dojdi a počkaj si kým sa dostaneš na radu.

listicka26listicka

HOSKA : POROZPRAVA?A O COM? NEBUDE SA VELA PYTAT NIE? A ZA LEKARKOU ASI NIE,POZNA SA S MOJOU MAMOU,A LEKARKA BY JEJ TO MOHLA POVEDAT...
MAM VYHLIADNUTEHO JEDNEHO GYNEKOLOGA,POCULA SOM ZE JE DOBRY/ODBORNIK.
ASI NEMOZEM IST ROVNO LEN TAK K NEMU,BEZ SPRIEVODNEHO LISTKA OD ODBORNEJ LEKARKY NIE ZE ???
DIKY :-)))))

hoska

Od 15-tky mozes ist sama ku gynekologovi a nemoze tvojim rodicom nic povedat len ak ostanes tehotna a nemas 18....takze do tohto sa rodicia nestaraju...normalne sa porad s kamozkami alebo trebars aj so svojou lekarkou ze ktoreho gynekologa odporuca a zajdi tam...nahlasis sa, spravia ti kartu, doktor ti urobi prehliadku, porozprava sa a napise ti recept.Este ti zoberie krv na pecenove testy a to je vsetko.
Takze v pohode tam bez sama...