Neviem čo si mám myslieť.

Príspevok v téme: Neviem čo si mám myslieť.
tanja27

Milujem jedného xalana uz 3roky.Nevideli sme sa rok.Predtým sme mali iba milenecký vzťah. Teraz si na mna spomenul po roku,napísal mi sms k vianociam.Xcel byt somnou,vidiet ma.No odmietla som.Tak povedal že sa ešte určite stretneme.Od vianoc sa neozval,stále čakám.Myslíte že uňho mám ešte šancu a že by sme mohli byť ešte spolu?

tanja27

Díky za rady,naozaj.Skúsim este trošku počkať a uvidím čo sa bude diať,možno sa mu nakoniec sama ozvem...a uvidím ako sa bude správať,podla toho sa rozhodnem čo dalej.A zuzana,si váž že más priatela-konečne a ze nemusím takéto veci riešit,ja ich riešim v kuse..

garfas

zuzane : nemam rad formulacie typu my zenske a my muzi ...zavaza to feminizmom a masculinizmom ( ? neviem jak sa to nazyva u muzov)ale v tomto mas pravdu. Nemusite sa nikomu tlacit do zorneho pola ak sa s tebou len hra tak sa na neho vybodni potom si ta nezasluzi. Ale ja by som si najprv zistil co vlastne sleduje.... Ako som uz pisal ak chce tento "suknickar" len "dalsiu v poradi" nechal by som ho tak.

garfas

no tanja najprv si ujasni ci chalan pri ktorom nebudes mat nikdy istotu je to co chces. Ved vzdy je viac moznosti mozno najdes nejaku lepsiu. Vies nechcem byt kruty ale jak si povedala ze je suknickar mozno ti pise len preto aby si to s tebou zopakoval a potom siel zas dalej....

zuzana175

takze garfas: naozaj tu nemusime riesit nicky.a preto som sa pytala tanje,lebo sa mi to zda fakt taky pribeh,,ze dovidenia.ale aj ja som to zazivala.a nevedela som,ci sa ja mam prva ozvat,alebo vyckat.ale rada spominam na tie casy.aka som len rada,ze mam frajera a nemusim riesit taketo problemy.ale tanicka,ak sa tak volas, skus mu napisat,ak mas o neho zaujem.a ak nebude mat on ziadnu snahu,tak kasli na neho.nemame za potreby,aby sme sa my zenske niekomu pchali do zadku.ak nieco navrhne,tak dlho nevahaj.ak ho chces teda vidiet

kacenka1919

tak potom by som si dala asi pozor, skus nejako zistit ci nejaku teraz má.
ale bdue to tazke... drzim teda palce.. tak zatial par dni zistuj, nic mu nepis, ak bdue chciet tak zabojuje hadam :) ak ta ma fakt rad...alebo tak, neviem ako by som ti pomohla

tanja27

diky Kacenka, mozem ho opísat asi tak že je to ten najkrajší xalan v meste,ale je dosť sukničkár a určite má vela žien.Ved predtým svoju frajerku podvádzal somnou

kacenka1919

nehccme sa starat a proti rečiť ti, ale moťno prave preto čaka, ze vzedy sis a otzvala, tak zas caka, ze zas ho ty zachranis z toho a ty sa ozves

tanja27

no chcela som mu napísať,ale predtým som sa vždy ozvala ja prvá,tak teraz chcem aby sa on ozval prvý...ja mu nenapísem..garfas

kacenka1919

tu mate pomhata a nie riesite jej nick, akoze neviem co tym chcete dosiahnut na co zalezi na veku? chce vediet ci ma sancu, s istotou sa to neda povedat, elbo ja ho nepoznam tak neviem aky je...sanca je vzdy a ets ked sam povedal, ze sa uvuidte skus mu ty neico drobne napsiat :)