ako najst TEN SPRAVNY OTVOR ;P

papi

nie zeby ste chudakovi poradili, ale si robite srandu. okrem toho, na internete je plno instruktaznych videi ... :-) polozis 2 prsty na zatylok, ides po vlasoch, po tvari smerom dole, je to tretia diera v poradi"

lolita22

buxanto... myslim ze analny otvor poznas tak nevidim problem... tam jej ho daj tam je zaroven s analom aj vagina neboj... trosku ju to ,,mozno,, zabolí.. ale uvidis bude sa jej to pacit..:DDDDDDDDDD garfas ty si tomu dal.. som sa nasmiala...

Tymmi

garfas pocuj hroozne mi pripominas mojho kamarata vyrokmi ale dik mala som po nicom naladu ale teraz som skoro odpadla od smiechu :) a mlady moj pocuj ak sa ti podari tu tvoju OBET nedajboze nahodou aj vzrusit ..tak ti ho chiti a vvopcha dnu sama nemaj strach

wiera

garfas.....nebud nanho taky zly....nie každy musi byť v 18 playboy alebo defka...Na to to tu je aby sa tu ludia pytali bez toho aby sa červenali....Normalne mu to vysvetli a neuražaj tu druhych.A ak su tu ako pišeš sproste otazky tak hod nejaku "zaujimavu" temu TY....pobavíme sa...uvidime ako ti bude...Alebo ta nič netrapi????haha