cavte mam 18 rokov a chystam sa na prvy sex..ale budem mat problem strcit jej ho tam do spravnej diery ..poradte mi
ako najst TEN SPRAVNY OTVOR ;P
nie zeby ste chudakovi poradili, ale si robite srandu. okrem toho, na internete je plno instruktaznych videi ... :-) polozis 2 prsty na zatylok, ides po vlasoch, po tvari smerom dole, je to tretia diera v poradi"
buxanto... myslim ze analny otvor poznas tak nevidim problem... tam jej ho daj tam je zaroven s analom aj vagina neboj... trosku ju to ,,mozno,, zabolí.. ale uvidis bude sa jej to pacit..:DDDDDDDDDD garfas ty si tomu dal.. som sa nasmiala...
finch : ty mozes strkat aj do troch dier ..:) aspon budes jedinecny... nezabudni nosnu
grafas sa chce spytat preco sa strka do jednej diery ked su tri na vyber.
garfas.....nebud nanho taky zly....nie každy musi byť v 18 playboy alebo defka...Na to to tu je aby sa tu ludia pytali bez toho aby sa červenali....Normalne mu to vysvetli a neuražaj tu druhych.A ak su tu ako pišeš sproste otazky tak hod nejaku "zaujimavu" temu TY....pobavíme sa...uvidime ako ti bude...Alebo ta nič netrapi????haha
dole su len tri diery a je jedno do ktorej strcis, dnes je to uz taka moda ze sa vsade strka.
ak si chlap tak to najdeš :P
garfas, ty si uplne supa :D ja tu uplne vybuchujem od smiechu :D omg.. sak toto je brutal :D
alebo ju zadusi ked jej ho strci do nosa... a pri najlepsom len vycisti mandle :D