takze pozname sa 2 roky a chce si ma zobrat.vsetko bolo v poriadku vztah ako z rozpravky, az teraz som si vsimla, ze strasne ziarli na inych muzov. pracujeme spolu v prevazne muzskom kolektive a tam sa to zacina. nemozem sa ani ozvat ku kolegom, lebo moj drahy je hned pri mne a normalne pred nimi ma strapnuje ako napr. minule, ked som ukazovala nejake papiere kolegovi, tak prisiel a neodpustil si poznamku ako; nejak blizko pri nemu stojis, co sa tak natahujes ku nemu, chces aby sa ta dotkol prs ci co? chapete, ostala som stat ako nema,nevedela som co na to povedat, kolega a citil trapne tiez a to som mu naozaj verna a s nikym som nic nikdy nemala. a potom doma po praci, to je peklo, nepocuvam o nicom inom,len jeho ziarlivostne vylevy. bojim sa k niekomu ozvat, a vsimla som si ze v praci si uz z nas utahuju... nie som si ista, ci si ho chcem vziat... help
vaham pred svadbou...
mimi.a: no vsak, oukej, suhlasim, ale ked sa s nim rozide a vrati sa do starej roboty, tak si vies predstavit to peklo, co jej tam bude jej uz ex robit... (v pripade, ak je to chorobny ziarlivec)
Nemám rád, keď všetci bežia od mantinelu k mantinelu. Všetci tu radia rozchod, okey aj to je riešenie tochto problému ale pýtali ste sa jej či bude štastná ? Možno časom ano a čo ked nie? Amores Peros. Poznal som podobný pár a ten sa s toho nakonic vylýzal a sú štastný. Treba sa najprv vždy zamyslieť nad tým že prečo časom začal žiarliť či je to fakt tá chorobná žiarlivosť a nie neaký problém kt. sa takto vyvrbil. Potom hlavne komunikujte, najdite spoločnú reč začnite pomali a vysvetlite mu že vám to vadí. No nech je uvolnená atmosféra. A ak nič nevíde potom uvažujte i nad rozchodom :) Ďakujem a veľa štastia prajem
cav lucina, prve co ma napadlo po precitani bolo-rozchod, no ...
Myslim si ze by si mohla urobit este jeden tah-komunikuj s nim , daj mu najavo ze ti to vadi, nemas preco byt ustrachanou myskou a trpiet tie jeho vystupy, v ziednom pripade. urcite mu to povedz, on nech mlci a pocuva.chlapec sa musi uvedomit, mozno len nevie kde je ta zdrava hranica zierlivosti a ty mu to musis dat najavo, nedaj sa zatlacat!pekne sa s nim porozpravaj, vysvetli co ako, pohroz rozchodom a ...
A ak sa neuvedomi baj baj...,nestoji ti za to!
prajem vela stastia!
Mozes este skusit povedat kolegom v praci, (ako vas dvoch vidia, ze si z vas utahuju), nech mu to rovno povedia, co robi. Mozno to nanho zaposobi, pretoze od cudzieho vidi clovek slova inak. Od teba je to "len tvoj subjektivny pohlad" na ktory on kasle. Musi vidiet od cudzich ludi, ze je ozaj mimo. Ako sa vravi, ze slova priatela a blizkych ublizia najviac. Psycholog tomu mozno velmi nepomoze, lebo to bude vidiet ako ucelovu snahu nim manipulovat a jeho slovam neda velku vahu (i ked za pokus to stoji).
Ak nic z toho nevyjde, na svatbu zabudni na 100pro.
presne tak, prec od neho. suhlasim s vasimi nazormi. aj ja som mala take manzelstvo, trvalo to 2 roky.nezmenil sa a ja som trpela. odisla som od neho. bolo to tazke, ale casom sa to da. no priprav sa aj na to ako zareaguje okolie,rodina. ja som bola ta najhorsia. nikto nevidel kde je problem.proste som bola k...a, ktora nedala sancu chudakovi muzovi. tiez ma strapnoval a po svsdbe som sa nemohla ani len malovat a nosit tricka s hlbsim vystrihom. teraz sa na tom len smejem, ale bolo to tazke.
ziarlivost je choroba, casom to bude len horsie.
Mala som 4 rocny vztah, ktory som ukoncila pre ziarlivost.
Nechaj od svadby prsty prec.
Teraz mam nadherny vztah plny harmonie bez ziarlivosti co by ani neslo inak kedze precujem len v muzskom kolektive.
Nuz kasli na neho... chces cely zivot prezit s clovekom, ktory ti neveri a este ti aj trapasy vyraba? Na co je to dobre, akonahle mas z niecoho stres, resp. nerelaxujes tak sa na to vykasli. Vstah ma byt o pohode a nie o vecnom podozrievani a buzerovani... ja by som to nevydrzal ani tyzden... co si jeho majetok, alebo ovca???
lucinka, poradim Ti len to, co ostatne.. zbal sa a odid od neho.. uz vcera bolo neskoro. On sa nezmeni a ty budes trpiet.. najdi si ineho, normalneho. Viem co hovorim. Ja som mala takehoto chorobne ziarliveho manzela 7 rokov. Ak som isla bez neho s kamoskami na kavu tak ziarlil jak besny, este tyzden mi to vyhadzoval na oci ale on si s kamosmi chodil na diskoteky a co tam robil som sa dozvedela az ked sme sa rozisli.. mozno sa len riadia heslom "podla seba sudim teba"... Takze na nic necakaj.. viem, ze ho mas rada ale maj rada aj sama seba. A nova praca nie je riesenie.. je to len chvilkovy unik od problemu.. My, ktore sme neverili nikomu a mysleli si, ze kvoli nam sa ten nas zmeni sme uz narazili.. ty mas sancu sa poucit na nasich chybach.
:( skusala som sa s nim rozpravat za kazdym takymto jeho zachvatom a stve ma ze mi neveri, ma len svoju pravdu. skusala som si najst aj ine zamestnanie,ale je to tazke tu na vychode Slovenska.mam celkom slusne platenu pracu a vsade mi ponukli miesto ale o nejake 2-3 tisicky menej mesacne,co je tazko, lebo splacam hypoteku..a este, ked sa o tom dozvedel, zase bolo peklo, ze hej chces si uzivat, tak aby som ta nevidel co?
utekaj od neho co najskor, najdi si ma nete clanky o chorobnej ziarlivosti, a tam zarucene nejdes nazory odbornikov, ktori radia, od takeho cloveka prec a uz sa s nim ani nestykat. je dokazane, ze muz alebo zena, ktori trpia chorobnou ziarlivostou, maju nizke sebavedomie a kompenzuju to takto, svojej polovicke casom zacnu zakazovat vsetko, aj do obchodu budes chodit len s nim, bude ti brat peniaze, aby si nemohla nikde chodit s kamaratkami, stratis samu seba....ak sa nevies rozhodnut, lebo je to tazke, ponachadzaj si na nete clanky, skusenosti ludi, ake mali so ziarlivym partnerom a to ti pomoze rozhodnut sa, aby si ho opustila, pretoze ON SA NEZMENI.....zmenis sa pri nom ty, a to na nepoznanie....joj, moja, ja viem, ze je to tazke, lebo ste spolu 2 roky, ale pred svadbou by si mal byt clovek isty, a nie pochybovat, akakolvek pochybnost je varovny signal....je lepsie sa vratit z dlhsej cesty ako uz nikdy....
Ja mam partnera, ktory mi nebrani nikam chodit, je velmi rad so mnou ale je aj stastny, ked si vyjdem von s kamaratkami a kamaratmi, je rad, ze sa pacim aj inym muzom, a vie a je si isty, ze som len jeho, pretoze sa ku mne sprava tak uzasne a je tak pozorny a starostlivy, ze by som ho nikdy nepodviedla a neopustila.....Hladaj aj ty nieco take a budes stastna...drzim palce, kocka....