ahojte vsetci...chcem sa spytat dievcat ze ci je normalne ked pri sexe (spali sme spolu len 2x) citim taky dost velky tlak ked ide hlbsie?? ne bolest ale tlak....
Tlak pri sexe?
Moja sa tiez niekedy stazuje ked idem na doraz :)), ale iba ked nieje poriadne uvolnena. Ked sa uplne odda sexu tak vtedy ju to vobec neboli a dokonca este ma chyti za zadok a doraza ;-).
kesrtin:neboj,aj to sa spravi,ten moj studuje v brne,tak sa vidame cez viknedy,akurat cez prazdniny je to intenzivnejsie
ved jasne,on oto chce lne cvik,ja uz zazivam nejake prijemne pocity,teda zatial ziadny orgazmus....ale tak snad aj to pride:)lebo priatel sa snazi...ale ja neviem,mne sa veci tsvaju skor anhodne,nielen,co sa tohto tyka:P
Summer_: mala som aj ja taky pocit. skusena ma pravdu. ked ma priatel pred sexom poriadne vylize a uplne navlhci tak nemavam take pocity....
skusena: no my spolu nespavame tak casto bo ne je doma, ale tak tesim sa uz na to ked si to zacne uzivat aj ja...dakujem teraz si ma upokojila :) bo som sa bala ze sa to nikdy neupravi
kesrtin:v pohode,ja som s tym tiez mala spociatku problemy..sice,este to neni dokonale,ale uz aspon ziadny tlak a pomaly si to zacinam aj uzivat:)ted aucim sa:P
summer_..to mas v pohode,skus priatelovi povedat,nech ta pred sexom via cuvolni a nebude ta potom boliet nic:)
Inak mna po sexe boli ked si sadam :D Teda nie vzdy ale obcas sa mi to stane ... je mozne ze je to tym ze este spolu nespavame dlho?
skusena: super, tak to si ma moc potesila :)
baby nebojte sa,ono sa to casom spravi,prvy mesiac,ked som sa so svojim priatelom milovala,tak som to citila tiez,ale postupom casu je to stale lepsie a lepsie...a uz ziadny tlak