Ako ste sa vyrovnali so ziarlivostou vo vztahu?Prisiel uz niekto kvoli ziarleniu o svojho partnera alebo partnerku?Ako prestat ziarlit kvoli hlupostiam?Lebo ja ziarlim uz len ked sa nejake dievca pozrie na mojho priatela a mam pocit ze kvoli mojmu ziarleniu stuplo mojmu partnerovi sebavedomie a teraz to uz vyuziva,niekedy povie dufam ze naschval ta po mne isla a tak :( co s tym?
Ziarlivost
moj partner ma 33 rokov a obzera sa za kazdou suknou, aj v mojej pritomnosti velmi mi to prekaza, on hovori ze ma oci ale tak nejak mi podkopava sebavedomie aspon ja to tak citim,
a aj na kolegynu sa obzeral stale a ta si to vysvetlila po svojom a teraz sa za nim vsade vlaci a robi zlobu, samozrejme tu zlobu robi mne, nie jemu a pritom je skareda ...
presne tak... je to o sebavedomí... ak ho nemáš dostatok,potom žiarlia... Veľa krát ale žiarlia aj taký,ktorým to sebavedomie kleslo potom,čo ho partner ponižoval,urážal,atd...
a vlastne co som tym xcela povedat je, ze je to totalne, ale totalne nepritazlive, ked je niekto strasne ziarlivy, teda aspon mna to velmi odpudzuje... mozno niekomu take nieco lichoti, ale to podla mna tiez neni uplne v pohode, tiez to svedci asi otom, ze si potrebuje nieco dokazat... ten, ktoremu sa ziarlenie paci ... neviem no... moj nazor...
* ze mi nestacia
je, je... mne ziarlivi ludia pripadaju velmi neisti sami sebou. mala som viac takych chalanov, co ma upodozrievali, ze chodim za inymi, ale to len preto lebo sa asi sami pred sebou necitili dost dobri, preco by ich inak vobec napadlo, ze im nestacia? taka potvora zas nejsom. proste... od takych som odisla a kazdy skor ci neskor od velmi ziarlivych ludi odide,... co je moc, to je moc. ale otazka je, co je pre koho moc...
žiarlivosť je zabijak vzťahu...
mile dievčata ., nikdy neprichadzajte o slobodu , nezavislosť ,budte čule a nesnažte sa za každu cenu uputat jeho /jej pozornost ... skuste (aspon nachvilu )posunut vahy na svoju stranu(ak nie navždy) ,a užiť si to . a ak predsa nezaberie ,nedavajte to najavo (vztah možno nieje idealne v rovnovahe),budde spontannejsie v spoločnosti sa bavte namiesto žiarlenia .
mile dievčata ., nikdy neprichadzajte o slobodu , nezavislosť ,budte čule a nesnažte sa za každu cenu uputat jeho /jej pozornost ... skuste (aspon nachvilu )posunut vahy na svoju stranu(ak nie navždy) ,a užiť si to . a ak predsa nezaberie ,nedavajte to najavo (vztah možno nieje idealne v rovnovahe),budde spontannejsie v spoločnosti sa bavte namiesto žiarlenia .
Ziarlivost je prejavom priputanosti...To, ze niekoho chces len pre seba...je to sebecke...
laska nie je priputanost...
Jediny a zaruceny liek na ziarlivost je priat svojej laske vsetko to na co ziarlis. Najlepsie tisicnasobne to prehnat...ako napr. vzdy ked ta to napadne, urobit prianie, aby mal chalanisko 1000 uzasnych zenskych na kazdy den a aby sakra dlho zil a mohol si to s nimi este dlho uzivat...a tak;)
Neznamena to, ze sa to splni...ale je to 100%liek na ziarlivost... ..chyba je totiz v cloveku co ziarli...on ma blok a ten sa rozpusta len prianim stastia...
gigy: ja som to mala opacne, moj byvALY MUZ ziarlil aj sme sa rozviedli, ja viem zase z druhej strany ze je to psychotlak - aspon pre mna bol. Takze to skrot, alebo neviem je to zabijak, to doslova a dopísmena