prosiim vaas neviete mi niekto poradit ako mam svojej priatelke spravit chut na sex lebo ja ho mam stale ale ona len zriedkavoo....co mam spravit aby ho mala aj ona ??????
AKO SPRAVIT VELKU CHUT ZENE NA SEXXX ??????????????????
strc jej jazyk do ucha
nesranduj sa som chlap.
Mato22- tak toto musim svojmu priatelovi poradit. Ty si na to sam prisiel?:)
ja som chlap ale to ucho co pise natali86 na mna zaberie. a ked uz na mna to zaberie tak na zenu uz musi dvojnasobne.
skus ju bozkavat a hladkat vzadu na krku a pritom jej sepkat ako ju lubis,aka je krasna a ze ponej tuzis.mne to funguje skoro vzdy.
SKUS JAZYKOM POLASKAT JEJ USNY BRBOLCEK:)))) KED NEZABERIE TAM SA S TEBOU DOKOPY :))))
co takto sa s nou otvorene porozpravat? sak preto ste par, nie? ona ti snad najjednoduchsie vysvetli, preco na sex nema chut tak, ako ty...
o dobíjanie mu až tak nejde skôr o miesto,radšej si počká kým pojdeme niekde na chatu alebo na dom,neviem možno má u nás zlý pocit
mozno kamilkin vyuziva tu taktiku co quaresma pise; mozno chce aby ho kamilka dobijala!
pozor bobak,nie u kazdej zeny je to rovnake...A ja som nepovedal ze uplne som prestal dobijat priatelku,ale zmenil som nieco a to,ze stale o tom nehovorim a tak..Treba nehat aj baby aby si ta dobijali,lebo to ze ona kyvne prstom a uz letis s nou do postele ich nebavy,to si pis.je to teraz u nas ovela lepsie