mozem byt tehotny?

1bambulka14

aj ja sa niekedy bavim, ale najlepšie bolo, na čo nikdy asi nezabudnem, že či baba môže otehotniet, ked vyfajčila chalana a spravil sa jej do ust a ona to prehltla a nejaky chalan jej odpisal toto: "dievča, ja som tak otehotnel, sice som chalan, ale otehotnel som, ak nechceš porodiť dieťa zadkom, tak to neprehltaj" :-)))
no ale niekedy niekto naozaj niečo nevie, tak sa opyta. ale aj tak ta tema, či baba môže otehotniet tak a tak, sa to vážne rozoberalo x-krat. tak vás velmi pekne prosim, nezakladajte už dalšie taketo podobne temy, pozrite si to v predchadzajucich temach, ktorych je xxx a tam najdete všetko možne od A po Z....za pochopenie dakujem :-)))

dfggtu

Sanca na tehotnost tam urcite je ..na tvojom mieste by som si spravila tehotensky test..=))Nikeotre temy tu naozaj nemaju ani hlavu ani patu...!polovica deti co tu pise si mysli ze sa da otehotniet tak lahko..a este ktomu bez styku =)dobre sa natom zabavama ..bavte sa aj vy....

finch

bezpochyby si tehotny. Behaj si spravit vyplach zaludka kym este nie je neskoro. Mozno sa to nejako da zvratit reverznou osmozou.

Najčítanejšie články