Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nenavidim zrkadlo :(

Príspevok v téme: nenavidim zrkadlo :(
roloboda

som nestastna... pri kazdom pohlade do zrkadla musim plakat, a okamzite sa mi zhorsi nalada..
je tu niekto kto ma podobne pocity?? nejde o nejake vymysly, ale fakt som v poslednej dobe psychicky na dne a nabaluju sa na mna este aj depresie.. obcas pomyslim aj na samovrazdu...
neviem ako dalej...

roloboda

no tak to su dobre veci :) vacsinu z toho sa snazim dodrziavat aj ja, aj ked s tou stravou som si to teraz cez vianoce pokazila...
a peeeling som nepouzila uz ani nepamatam, a ani nebudem kvoli tym flakom, si myslim ze by som to tym este viac zhorsila kebyze si drhnem tie skvrny...

pentium

no moja extremna starostlivost spociva v tomto!!!
uzivam zinok,denne 30mg
nepijem mlieko,od neho sa tvori komplikovane akne...
jem banany,pomahaju predchadzat vzniku akne
pouzivam urinoterapiu:-DD
kupil som si rozne pilingy
napr.z oriflameu,a clean depper...
pouzivam garnier pure A nočny...
niekedy drzim diety aj cely den(cely den nic nejem,maximalne tak banany:-)))
vdaka dietam sa totiz telo lahko zbavuje nechcenych latok v organizme,ktore su pricinou vzniku akne...

pentium

roloboda=))a netrap sa s tymi flakmi,ja som doteraz bojoval s akne uz skoro 5rokov!!!a iba teraz sa mi dari vyhravat ten boj,odkedy sa extremne staram o svoju plet :-)))

roloboda

poliewocka a moze mi contractubex pomoct na tie flaky?? lebo o jazvy a priehlbinky mi az tak nejde, skor ma trapia tie skvrny.. :(

pentium

dneska som ri rozsiroval pory pol hodinu,potom som si ich vycistil pilingom,a potom som ich stiahol garnierom pure A,a teraz mam tiez cervenu plet....co by mi na to pomohlo???myslim ako po cisteniii,ze co by som si na to mohol dat???