Mamina /65r./ je po operácii bedrového kĺbu. Bol jej vymenený za umelý. Teraz je už viac ako mesiac po operácií a stále jej opúcha jedna noha. Neviete poradiť, čo by bolo najvhodnejšie, aby sa tento stav rýchlejšie upravil?
Pretrvavajúci opuch po operácii kĺbu
viem, moja mamika mala ten isty problem.... tvojej mamke opucha noha, lebo ma zle prekrvenie, krv v cievach je neprudi tak ako by mala, predsa len, taka oparacia je velka a kadeco sa poskodi, mojej mamike takto trochu porusili sedaci nerv a vdaka tomu jej noha opuchala, neprudila jej krv v cievach a nohu mala studenu...vlastne ju ma studenu aj teraz a to je rok a pol po operacii....takze mamina nech navstivi cievneho lekara, bezodkladne, a nech sa nenecha odbit, treba ist s nou, vypise lieky na prekrvenie, a ak ma problem nohou hybat, tak aj neurologa, ten predpise lieky na prekrvenie nervou, plus sa daju vybavit aj infuzie na cievnom na zlepsenie prekrvenia ciev. U mamiky sa to zlepsuje, aj ked len pomaly, ale to je vacsinou beh na dlhe trate, takze nemate sa kam ponahlat...podstatne je, ked neporadi jeden lekar, treba ist k dalsiemu a nenechat sa odbit....