Prosim vas ,potrebujem pomoc,mam 17 rokov som chlapec,a na tvari sa mi robia mikrocysty(take male bodky ako vyrazky len nie su zapalene,ani scervenane)ako sa toho da zbavit??prosim poradte.........:-))
Mikrocysty na tvári
lencok,precitaj si newiem spavat:((
no nad som aj ja rozmyslala, ze sme sa uz vybrali spat a este aj tak sme stale tu...
moze byt ,ze nemam dobry spanok kvoli tomu,lebo mi pred rokom umrela mama???
bolo to sposobene viacerymi neprijemnymi vecami, vycerpanost zo skoly, ochod mojho priatela do zahranicia, kopa problemov, v noci som sa len prehadzovala a nemohla spavat a z toho potom vyplyvali aj moje depresie:(...ja som mala do urciteho veku fajn zivot, potom sa to akosi zvrtlo, tazko sa mi o tom pise...proste prichadzala jedna rana za druhou....a moj spanok uz nie je taky aky byval predtym, predtym ako som nemala problemy
inak lencok,dali sme si pred 15 minutami dobru noc,ale stale tu surfujeme,preco???
a kvoli comu,lencok?
inak citala som temu neveim spavat, tak to je sila..., lebo ja mam presne so zasapavim problemy, asai od 16 nemam taky dobry spanok ako predtym...ale ja aj viem kvoli comu
hej su lepsie veci o com sa moze snivat:)....tak sladke
no uz podme spat,tak kazdemu citatelovi ,ale najma nam,(aktivnym prispievatelom)dobru noc,a akrasne sny.
vies co ma najviac drbe? ze som si dorbkala dobru plet, teda nie ja, ale laser, vrrrr