Prosim vas ,potrebujem pomoc,mam 17 rokov som chlapec,a na tvari sa mi robia mikrocysty(take male bodky ako vyrazky len nie su zapalene,ani scervenane)ako sa toho da zbavit??prosim poradte.........:-))
Mikrocysty na tvári
si to mozem rovno hodit
tak som totalne napalena, idem sa rovno odstrelit...
tak zevraj su to makrokomedy faciei alebo jazvicky po CO2 laseri, akoze toto ja neprehltnem...
dneska mi kozna predpisala skinoren a aj zineryt,viete mi poradit ktory mam pouzit prvy???ja si myslim ze skor asi ten zinerytz a potom na nho skinoren,ale nie som si isty...poradte mi niekto kto to tiez uzival...
lencok,musis s i verit....
dnes tam idem a mam strach, bojim sa ze opat ma len rozdrbu a ucinok ziaden:(, nemozem od vcera ani jesta je mi na vracanie
asi tak:)
no niekedy ta potvora make-up este viac rozoziari tie miesta ktore nechceme...:D
hej sa ma spytal co s nou mam, ma rok nevidel, prisiel z kanady a tak sa ma spytal ze to...:), ale v poho nech sa radsej opyta, ako keby mal kukat ako zmyslov zbaveny, moc to vidno nebolo, ale predsa trosku
my sme ale dvojka:-D
vies co inak ja by som brala to akne radsej, lebo viem ze to sa vyhoji, ale toto co mi spravili co do slaka s tym:(((((((som moc nahnevana, znicili mi peknu plet
jeeeeeeeezis,to fakt ti povedal,ze co to mas s bradou????ehm....