Prosim vas ,potrebujem pomoc,mam 17 rokov som chlapec,a na tvari sa mi robia mikrocysty(take male bodky ako vyrazky len nie su zapalene,ani scervenane)ako sa toho da zbavit??prosim poradte.........:-))
Mikrocysty na tvári
je mi z toho zle, ked ja mam aj starch co mi zasa budu robit, to je taky kolotoc...
jaaaj,lencok nie!!!!na co su dobre depky???na nic,tak sa chod schladit,oplachni si tvar studenou vodou a bude ti lepsie.
boze zasa som taku depku chytila, ako sme o tom zacali pisat...
ja neveim, ja uz to nevladzem tahat, uz je to vyse roka...a ke dja uz prestavam verit...teraz uz ani na pc nevydim, co ma to tak dostalo, ma oci bolia...zasa tie depky, tie ma zabiju
jaaaaaaaaaaj,nieeeeeeee,musis si verit,neboj 5.februar je uz coskoro...
ja neveim, momentalne mam z toho taku depku, ze som sa rozrevala ako mala a doma ma nikto nechape...tak som sa vyrevala do vankusa
a inak lencok,potom mi napis ako to toho 5.februara dopadlo.Sice budem vtedy na lyzovacke,ale vratim sa okolo deviateho,tak vtedy si to precitam...prajem ti stastie....aby ti to uz konecne odstranili...
nesmies sa izolovat,izolacia je najhorsi proces ktory pocas krizy mozes urobit...
hej a co mam robit, aj ked najradsej by som bola doma, lebo mam z toho blby pocit...
a inak dufam ze nie si v jednej izbe kvoli tej brade izolovana.....,vsak???chodis aj von???