Ahojte... S priatelkou chodim cca 6 mesiacov. Uz sme mali velakrat sex, ale chce to teraz bez kondomu. Ona vsak ale nema HAK ani nic ine, proste by sme musel iamt sex "na istotu". ALe ja sa toho bojim pretoze: ked onanujem, pomaly, zhruba v tempe sexu, tak ked uz je moje vzrusenie silne, tak mi s penisu vychadza hustejsia, uplne priehladna tekutina, vyzera to ako lubrikant. Chcel so msa spytat, ze co to je a ci z toho nemoze otehotniet. Dakujem velmi pekne za poradenie
Sex bez kondomu
gogo ... presne viem jaku tekutinu myslis mne sa to tiez stava ... ked masturbujem tak pred vyvrcholenim to strieka .. a neni to citit .. ale nie vzdy to zomna ide :p ... mno pri sexe to moze byt problem .. asi by to chcelo nezakoncovat to tak ako aj s kondomom ale proste po case ho vybrat a dokoncit oralom alebo nejak inak ..
noo, vyskusat sex mozte, ale ked uz budes citit, ze by ti to mohlo vytekat, tak to preruste...bez kondomu je to super, len si treba davat pozor.... a ano, moze z toho otehotniet - ak sa pytas na tu tekutinu...je to sice nepravdepodobne, ale lepsie ked vies, ze moze, akoby si sa mal uistovat, ze nemusi. Good luck:)