aach moj bozee.. je mi brutaal zlee:((ja sa inac nezvyknem prejedat.. ale dnees?hlavne tak cez sviatky. to je hroznee.. no ja som si povedala ze tento rok to tak nebude ale zas to nevyslo.no napr. rano som si dala ovsene vlocky s jogurtom a bananom.. a potom sa to zacalo..vosla som do obyvacky a tam uz bolo na tacke plnooo zakuskov!ja som nevedela odolat..:((kto by vedel ? hlavne ten stavnaty puncovy.. oooo ......no uz pred obedom som si dala cca 8 kuskov alebo aj viac... a potom kapustnica-tuu milujeem! a potom ryba so salatom! a potom zaas zakusky.. omfg.. je mi totaalne zleee .. najradsej by som to vyvracala.. ale radsej ne bo si na to este navyknem a to nechceem...jooj ja viem ze som hluupaaa.. ale zajtra uz nejeeem zakusky :(( fuuuj...vcera som si dala vodovy den .. lebo som vedela co bude dnes .. ale citim strasnuu tazkost v zaludku ...teraz pijem len vodu..ale citim uz vsetko akoby som mala v krku..blee ...dajak sa to nechce zmiernovat :((( jaaj dufam ze vy viete lepsie odolat sladkostiam ako ja :(((((
vianocne prejedanie
witany2: jj ten pancreolan mam,tak si idem dat .. az tri tablety ? tak ok.. mne je jedno.. len nech mi uz neni tak tazko na ten zaludok... :(( hh tak aj ty ? tak aspon nie som sama :))a dikyy.. pekny den :))
Daj si PANCREOLAN na traveni
(3tablety)
FENOLAX prehanadlo (3tablety)
a bude ti dobre.
Aj mne tak dnes bolo,tiež som to prehnala zo šalatom a kalačmi.
majka_: jooj ja vieeem.. mas pravduu :) ja som sa fakt snazila odolat .. ale ked som si dala jeden kusok tak to uz neslo zastavit...ale teraz je mi tak zlee.. tak aspon som sa z toho ponaucila ! zajtra si uz vylozim na tanier radsej susene ovocie a jablkaa a to budem jest ked zas budem mat chut na sladke .. ale ked si spomeniem zajtra jak mi dnes bolo zle tak ma asi ta chut prejde :)) papa . aj tebe dobru chut :))
no pozri... keby som tolko toho zjedla, co ty, tak tiez by mi bolo zle :o). ale ja to robim tak, ze stedry den je pre mna postny den. cize rano som zjedla trebars len 2 male chlebicky (sendvicove), potom nic, neskor o par hodin som zjedla kusok kolaca, a teraz bude vecera. najma som aj dost pila. ale po veceri, ako sa poznam este zjem zopar oblatok, a tak... ja zas, ked vidim hromadu jedla pred sebou, najprv som clea rada a vsetko by som zjedla. ale ja potom viem, ze mi bude zle. takze sa tesim na veceru. o 16:00 budeme vecerat, lebo sestra ide do nocnej sluzby v nemocnici. tak papa. dobru chut :o)