Ake mate skusenosti s CIPRALEXOM? velmi mi pomoze, ak napisete...dakujem....
Skúsenosti s cipralexom
sobota, a to ed po liecbe vysadim cipralex tak ako to bude dalej pokracovat? bude si potom mozog udrziavat hladinu serotoninu v rovnovahe? alebo sa vratim k liekom?
Usiko, hlavne vydrz liecbu a mas vyhrate. Ja mam priatela a ani neviem, ake to s nim je, kedze nic necitim pri sexe.. Ale uz nemozem zahodit tie mesiace liecby, ked je uz koniec blizko.Drz sa
no, mam to na depresiu, ci uzkost, lekar este presne nevie, ale vraj je to depresia....ale musim povedat, ze zlepsenie nastalo uz po prvej tabletke, ale aj orgazmus som prestala zazivat po prvej tbl.....
aj ja uzivam cipralex 1 mesiac. Nastalo zlepsenie. Bez nich by som zrejme nedokazala fungovat.
Na co ho mas brat? Ak mas uzkost, panicku poruchu,tak ho urcite ber, podla mna ti pomoze.
naco sa pouziva ten cipralex?
Ahoj, ja uzivam cipralex uz pol roka a citim sa ovela lepsie ako pred tym.Len ako to u tychto liekov byva, necakaj zmenu hned, ale tak po 2-3tyzdnoch sa to pomaly lepsi. Jedine co mi na nom vadi, ze zena nedokaze prezit orgazmus, ale to je pri vsetkych.. :/ takze tak