V akej hlbke teda ako hlboko v konecniku /v cm/ sa mozu nachadzat vnutorne hemoroidy? A su take iste ako vonkajsie hemoroidy?
Mám vnútorné hemoroidy
prvé rána som trpela ďalšie rána používala hemostop a moje terajšie rána sú bez problémov :)
Osoby trpiace na hemoroidy by mali dbať na mäkkú stolicu. Zväčšené kŕčové žily v konečníku totiž najčastejšie zapríčiňuje veľký tlak pri vyprázdňovaní. Tvrdá stolica navyše môže poškodiť oslabenú sliznicu v tejto oblasti.
Ako možno predchádzať ťažkostiam pri vyprázdňovaní? Pite veľa tekutín a konzumujte potraviny s vysokým obsahom vlákniny.
Používajte vazelínu
Natierajte si sliznicu konečníka mastným krémom, napr. vazelínou. Uľahčuje to vyprázdňovanie pri tvrdšej stolici. Vazelínu pomocou kúska vaty alebo prstom votrite do konečníka, približne do hĺbky 1,5 cm.
Čítajte viac: primar.sme.sk
Mastičky nezaberajú!. FINE6 ® a podsedák (ak máš sedavé zamestnanie) a po mesiaci mi budeš ďakovať
napište mi kto ma odstranene hemoroidy pomocou pristroja hemoron
mne pomohol na hemoroidy, kŕčové žily na predkolení, bolesti dolných končatín z nedostatočného prekrvenia výživový doplnok, vrelo odporúčam, web..-odkaz odstránený-
Mne úplne najviac pomohol hemostop, dlho som mal problémy s hemoroidami, asi 4-5 prípravkov som vyskúšal a zabral jedine ten, hlavne je bez predpisu a v každej lekárni
mne pohomol aescin vulm, vyzivovy doplnok aj na krcove zily, hemoroidy, alebo opuchy
Mne pomohol Diosminol, sú to tabletky, dajú sa kúpiť v lekárni bez predpisu. To je na tom super, keď viete, že máte hemoroidy a pociťujete príznaky, nemusíte čakať u lekára na predpis. Mne pomohli do troch dní. Odporúčam.
Ahoj, na tejto stránke sa dozvieš všetko aj o tom milanive. www.hemoroidy-hemeroidy.sk
Mne pomohol Milaniv, úplne ma vyliečil. Je to jediný liek, oproti všetkým ostatným naozaj lieči od prvého momentu. Skúste písať na -adresa odstránená-