Ahojte baby, v nadpise tejto temy je presne to, co nam vsetkym najviac zelam pod stromcek. hovori sa, ze nad kazdou nasou lopatkou lieta jeden strazny anjel. takze... jeden, nech pocas sviatkov bdie nad hojenim nasej dusicky, druhy nad hojenim tela. Drzim vam palce, nech tych svojich anjelov posluchate:-)) a este raz dik za toto skvele forum, urcite su stovky takych ako ja, co casto neprispievaju, no citaju stale... ani neviete, kolko vela mi vase povzbudive slova dali. dakujem
VIanoce v pohode a bez stresov
Nikto sa do zavislosti nedostane sam. Ano sama si strci prdt do ust, aby zvracala, ale to je len dosledok niecoho. Tak potom clovek moze aj za to, ze ma zapal pluc a nikto sa o neho nemusi starat a najma nie lekari. Ved sa mal lepsie obliect, alebo ani neist von aby nieco nenachytal, takze v konecnom dosledku za to moze on sam. Kam chodis na takuto logiku? PPP je choroba a nie je to len o vracani alebo nejedeni, to je len dosledok niecoho ineho, vacsinou psychickeho. A budem sa zastavat tych dievcat aj keby si sa na hlavu postavila, pretoze verim tomu, ze s tym chcu prestat a ludia ako ty im to znechucuju a dostavaju sa do toho znovu.
Tak ta teda prosim, ak sa ti nepaci tato tema, tak sem neloz, ale najma nepis, lebo si prekazkou v lieceni tychto dievcat.
barbi, drogovo zavisli, alkoholizmus, hracstvo a aj workoholizmus, shopoholizmus, clovek sa tam dostal svojim rozhodnutim (pod vplyvom niecoho samozrejme co nepostihnuti nevedia pochopit) ale je to ZAVISLOST ktoru treba liecit, aj napriek tomu ze nezvladal tlak okolia a iste podmienky a vpadol do toho
deee: Aspoň rozmýšľaj. Je to závislosť, do ktorej sa dostali ale samy. Samé sa rozhodli, že budú vracať a teraz to už nejde zastaviť. Nad tým mali uvažovať na začiatku. Ale to uvažovanie asi preskočili, lebo sú bohužiaľ hlúpe. V mozgu majú s prepačením nasraté. Prázdno. Oni sa samé rozhodli, že budú mať problémy, len veľa ľudí sa nerozhoduje, že budú chorí( napr. ľudia s rakovinou).Tak neviem prečo sa ich zastávaš.
deee: Aspoň rozmýšľaj. Je to závislosť, do ktorej sa dostali ale samy. Samé sa rozhodli, že budú vracať a teraz to už nejde zastaviť. Nad tým mali uvažovať na začiatku. Ale to uvažovanie asi preskočili, lebo sú bohužiaľ hlúpe. V mozgu majú s prepačením nasraté. Prázdno. Oni sa samé rozhodli, že budú mať problémy, len veľa sa nerozhoduje, že budú chorí( napr. ľudia s rakovinou).Tak neviem prečo sa ich zastávaš.
JA sa tiez normalne cudujem. Baby, co to tu kritizujete: anorexia a bulimia su choroby, za ktore tie dievcata nemozu. Ma sa to liecit rovnako ako depresia, ktora ppp spravadza a rovnako ako zapal pluc, alebo bolest zuba.
Nezelam nikomu ppp, sice ju nemam, ani som nemala, ale poznam vela dievcat s nou.
Tieto dievcata a zeny s ppp to nerobia preto, ze by ich to bavilo, ppp ich ovlada. Oni by s tym chceli skoncit, ale samym to pojde tazko. Je to ako zavislost(ktora je mimochodom tiez choroba), az na to, ze jest sa musi, ale brat drogy nie, preto sa to tazsie ovlada.
BAby s ppp, aj ja vam zelam Vianoce take ake si zelate vy. Vela sil a radosti.Drzte sa
Dievcata, preco si to robite? byvam teraz v zahranici a keby ste videli kolko je tu skaredych a tucnych zien, co vam nesiahaju ani po clenky, ale su uzasne sebavedome a ani by ich nenapadlo si takto ublizovat.
Predpokladala som, ze v sekcii o anorexii a bulimii nebude treba hajit pre zdraveho cloveka trochu pochybne zelanie do vianoc, ale niet nad anonymne rypnutie si. to nic, ak to niekomu doda dopry pocit... vesele vianoce vam vsetkym, drzte sa!
vianoce sa nespajaju s vracanim,ale ked sa tu vravi o empatii,mala by kazda grcajuca sliepka ist robit charitu pre bezdomovcov,a dat im radsej to svoje jedlo,ako ho vyblut:-))takze grcosky,ked ste take citlive,nejedzte nic,ale podelte sa s chudobou...potom sem hodte temu,aky ste mali pocit,ked ste konecne pomohli niekomu vy!!!!!!!!