Páčia sa vám baby či chalani s tetovaním?

Sasenkaa

Mne osobne sa tetovanie paci ale bojim sa ,ze by ma to bolelo ked mi ho budu robit taaaak nemaam:/..Ale zas na druhej strane keby mam trvale tatto a budem 80 rocna babicka asi to bude vyzerat komicky:)

kačenka

chcem si dat tetovanie na nožku ..mm motylika a na krk zo zadu male kridielka :-))a myslim si ze babm sa paci na chalanoch tetovanie mne osobne sa pacia napisi na rukach a ked ma vytetovane kridla na chrbte mnaaam :-)paa

cukrusik

mne sa to nepaci.. minule som videla starucku babu ako isla po ulici a mala tetovanie... OOOO MOOOJ BOZEEE.. ked budete stary nepride to sexi uz nikomu..

palacinka

jedno decentne tetovanie je sexy..u chlapov sa mi velmi paci na lytku, na ramene, na predlakti, na chrbate a kludne moze byt aj vacsie cierne, kvalitne spravene

kepke

Nepacia, vobec, co som vykres a uz len farby na niest?!... a naco si tym nicit telo. A potom v 50-tke ked zvraskaviem, to bude na mojom pomaly schatranom tele uzasne vypadat, tak len do toho :D

KE3N

No ja musím povedať, ýe to priam milujem, ale nie nejaké obyčajné ornamenty,ale poriadne tattoo. Nejaká tvar alebo pribeh.Je to veľmi sexi :DDD

shalome

telo ake mi dal boh?...mne boh ziadne telo nedal...akoby mi mohol nieco dat ked neexistuje...nechapem naco sme pletiete taketo veci...
nemusim mu byt za nic vdacna lebo pre mna nic nespravil...vo svojom zivote verim v seba a nie v nejakeho chlapika na nebi co ma rozhodovat o ludskom osude...